Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘CNY’ is vanaf nu verkrijgbaar

30 april 2020 13:14
De Nike Air Max 90 ‘CNY’ is vanaf nu verkrijgbaar

Nike gaat als een razende speer met het ontwerpen van nieuwe colorways. En aangezien de Nike Air Max 90 dit jaar haar dertigste verjaardag viert zijn zij daar voorlopig nog niet mee klaar. Er is vanaf nu weer een nieuwe colorway verkrijgbaar op de Nike Air Max 90. Deze keer heeft de sneaker een speciale betekenis gekregen, en wordt afgemaakt met opvallende details.

Nike Air Max 90 ‘CNY’ | CU3005-171

De Air Max 90 keert na 30 jaar terug ter ere van het nieuwe jaar. In de sneaker is een eenkleurige graphic terug te vinden, deze is geïnspireerd op de volkskunst van papier knippen. Deze graphic is een eerbetoon aan belangrijke momenten die samenvielen met het Jaar van de Rat. Het was eerst even afwachten of de sneaker ook in Europa zou uitkomen, maar daar is die dan!

Deze Air Max 90 ‘CNY’ heeft een kleurenpallet van wit, zwart, bordeaux rood en knallende metallic gouden accenten. De basiskleur van het bovenwerk is wit met op de mudguard een zwarte kleur. Daarbij zijn ook de details boven bij de veters zwart van kleur. Het teenprofiel, details bij de veters en het air paneel heeft de kleur bordeaux rood gekregen. Om de sneaker een echt ‘wauw’ gevoel te geven is de Swoosh metallic gold evenals het heel-logo. Het design wordt compleet gemaakt met een symbolisch 2020 metallic goud teken op de tong, dat verwijst naar het begin van een nieuw decennium en een nieuwe dierenriemcyclus. Dit teken is geïnspireerd op traditionele Chinese munten en weerspiegelt de wens naar welvaart voor het nieuwe jaar. Door de rubberen zool met wafelpatroon krijgt de sneaker een vintage look en krijgt deze de hele dag stevigheid.

Deze te gekke sneaker is dus vanaf nu verkrijgbaar op Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje €140,00. Ben jij benieuwd welke sneakers er binnenkort nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker.

Nike Air Max 90 'CNY'

CU3005-171 · Prijs vanaf €113,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 'CNY'
Nike Air Max 90 'CNY'
Nike Air Max 90 'CNY'
Images by Nike