Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max 1 line-up voor Air Max Day 2022

11 maart 2022 20:00
De Nike Air Max 1 line-up voor Air Max Day 2022

Op 26 maart 2022 is het weer zo ver! Nike Air Max Day staat voor de deur met een heleboel speciale releases. Om het jaarlijkse sneakerevenement te vieren, bundelt Nike opnieuw de krachten met de leden van de sneaker community. Laten we kijken naar de hoogtepunten van de Nike Air Max Day van dit jaar. Heat alert!

Het lijkt erop dat de Air Max collectie nog groter gaat worden, want Nike heeft zojuist drie kleurstellingen van de Air Max 1 bevestigd voor Air Max Day 2022. De verschillende releases zullen locatiegebonden zijn.

De Air Max 1 ‘La Ville-Lumière’, ook bekend als de ‘Lichtstad’, is exclusief verkrijgbaar in Europa en is ontworpen voor de WMNS. Het grijs met witte bovenwerk is perfect afgewerkt met een speciaal ‘Shiny’ effect.

Deze wordt gevolgd door de Noord-Amerika exclusieve Air Max 1 ‘Blueprint’ met een rasterachtig patroon op de door Tinker Hatfield ontworpen Air Max 1; UNC Vibes! Het derde model is exclusief voor Azië-Pacific en Latijns-Amerika. De kicks zijn een echte eye-catcher door de opvallende kleurstelling. Alle drie de paren komen op Air Max Day, 26 maart 2022, uit in de respectievelijke regio’s via de Nike SNKRS app, maar ook bij individuele retailers.

Zoals altijd houden we je op de hoogte via onze releasekalender en Instagram. Net als ieder jaar, zullen er op Air Max Day ook veel hyped restocks zijn die je niet wilt missen.

Air max Day 2022
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date