Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max 1 Golf krijgt een ‘Orange/White’ colorway

22 maart 2024 11:00
De Nike Air Max 1 Golf krijgt een ‘Orange/White’ colorway

Na vele Air Jordan silhouetten omgetoverd te hebben tot golfschoenen, zet Nike deze productie voort in 2024 met nieuwe Air Max 1 Golf colorways. Al eerder zagen we de officiële beelden van een ‘Royal Blue’ kleurstelling. Nu, in maart 2024, zijn er beelden verschenen van de Nike Air Max 1 Golf ‘Orange/White’.

De redenen waarom de Air Max 1 Golf perfect is voor golfen, zijn de subtiele aanpassingen aan het OG-model. Denk aan grip die is geïntegreerd in de buitenzool, waardoor je meer kracht kunt halen uit je swing. Ook zorgt een dunne extra overlay voor waterdichtheid, zodat nat gras en vuil geen kans maken tegen je frisse sneakers.

De AM1 Golf ‘Orange/White’ is voorzien van een wit mesh basis met lichtgrijze overlays. Voor contrast zijn de suède Swoosh en mudguard gekleurd in het oranje, net als de accenten die te vinden zijn op de branding op de tong en hiel. De voering en veters zijn verder rustig gekleed in het wit en het originele Nike Logo op de binnenzolen maakt plaats voor een Nike Golf-logo.

De Nike Air Max 1 Golf ‘Orange/White’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we het paartje in de komende weken verwachten als onderdeel van het SS24 aanbod van Nike. Bekijk hieronder de officiële beelden van de sneaker en vergeet vooral niet om de Sneakerjagers releasekalender in de gaten te houden, zodat je deze release niet misloopt.