Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max 1 87 LX ‘Light Smoke Grey’ wordt in 2023 verwacht

12 september 2023 14:14
De Nike Air Max 1 87 LX ‘Light Smoke Grey’ wordt in 2023 verwacht

Nu de feestdagen van 2023 naderen, eert Nike het legendarische Air Max 1 model met de Nike Air Max 1 ’87 LX ‘Light Smoke Grey’, exclusief voor vrouwen.

De premium editie van de Nike Air Max 1 presenteert een zachte, witte corduroy basis als zijn canvas. Dit vormt de perfecte achtergrond voor de verfijnde grijze overlays, vervaardigd uit getrommeld leer en suède. Daarnaast benadrukt het donkergrijs elegant het suède op de mudgaurd en het harmonieert met het lichtere grijs op de voorvoet, middenvoet en hiel.

Verder fungeert de iconische witte Swoosh als een opvallend contrapunt in het ontwerp dat feilloos samensmelt met het kenmerkende silhouet. Ook het opvallende tongriempje springt in het oog, met een 3D Swoosh in scherp zwart als decoratieve touch. Daarnaast is het hiellipje verfraaid met een vernieuwd ‘Nike’-tekstontwerp dat steeds vaker terug te zien is. Het totaalplaatje van deze sneaker wordt compleet gemaakt door een klassieke witte schuimrubberen tussenzool en een robuuste grijze rubberen buitenzool.

Helaas is er nog geen officiële releasedatum, maar verwachten we dat de Nike Air Max 1 ’87 LX ‘Light Smoke Grey’ rond kerst 2023 uitgebracht wordt. Je zult de schoen dan kunnen scoren via Nike en geselecteerde retailers.