Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Jordan 4 Retro WMNS ‘Vivid Sulfur’

18 april 2024 15:05
Where to cop: Nike Air Jordan 4 Retro WMNS ‘Vivid Sulfur’

De Air Jordan 4 viert in 2024 zijn 35e verjaardag, en dat wordt gevierd met een reeks releases. De eerstvolgende is de Nike Air Jordan 4 Retro WMNS ‘Vivid Sulfur’. De sneaker zal op 20 april 2024 gaan droppen bij Nike en bij geselecteerde retailers, blijf scrollen voor alle informatie over deze release!

🎨 Colorway: White/Vivid Sulfur-Anthracite-Coconut Milk
#️⃣ Stylecode: AQ9129-101
📅 Release: 20 april 2024

De AJ4 ‘Vivid Sulfur’ is uitgerust met een bovenwerk van wit leer dat verfraaid wordt door gele en zwarte details. De tong en het middenvoetpaneel zijn voorzien van wit gaas, aangevuld met zwarte accenten. Daarnaast vallen levendige zwavel kleuren op bij de plastic wings die de veters vasthouden, net als bij het Jumpman-logo op de tong en het hiellipje.

Een grote zwarte wing bij de kraag voegt een extra dimensie toe aan het ontwerp. Verder wordt de levendige Sulfur/White tussenzool gecomplementeerd door een witte buitenzool met een vleugje kokosmelk kleur, wat de look helemaal afmaakt.

Where to Cop?

Vanaf 20 april 2024 om 09.00 uur zal de Air Jordan 4 Retro ‘Vivid Sulfur’ beschikbaar zijn. Deze sneaker zal gaan droppen in vrouwenmaten bij Nike SNKRS en geselecteerde retailers.

Let op: sommige winkels hanteren een raffle, dus zorg ervoor dat je je op tijd aanmeldt!

Nike Air Jordan 4 Retro WMNS 'Vivid Sulfur' AQ9129-101
Nike Air Jordan 4 Retro WMNS 'Vivid Sulfur' buitenzool
Nike Air Jordan 4 Retro WMNS 'Vivid Sulfur' bovenwerk
Nike Air Jordan 4 Retro WMNS 'Vivid Sulfur' AQ9129-101
Nike Air Jordan 4 Retro WMNS 'Vivid Sulfur' veters
Nike Air Jordan 4 Retro WMNS 'Vivid Sulfur' Air-unit