Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Jordan 1 High OG ‘Black Toe Reimagined’ wordt uitgebracht in 2024

3 januari 2024 16:10
De Nike Air Jordan 1 High OG ‘Black Toe Reimagined’ wordt uitgebracht in 2024

Na het succes van de afgelopen jaren, lijkt Jordan Brand dit jaar door te gaan met de ‘Reimagined’ serie. Zo gaan de geruchten rond dat de Nike Air Jordan 1 High OG ‘Black Toe Reimagined’ als onderdeel van de Holiday 2024 collectie zal releasen!

🎨 Colorway: Air Jordan 1 High OG ‘Black Toe Reimagined’
#️⃣ Stylecode: N/A
📅 Release: kerstvakantie 2024

Na de releases van de ‘Bred Patent’, ‘Lost & Found’ en ‘Royal Reimagined’ zet deze sneaker daarmee de trend voort van klassieke modellen met een moderne twist.

Op dit moment is het nog niet duidelijk hoe de Air Jordan 1 High ‘Black Toe Reimagined’ zal worden aangepast. Wel wordt er verwacht dat deze in de klassieke kleuren wit, zwart en rood zal verschijnen. Daarbij zal gebruik worden gemaakt van dezelfde esthetiek als de AJ1 Lost & Found. Denk onder andere aan het gebarsten leer op het gehele bovenwerk, waarbij de meest zichtbare ‘slijtage’ op de kraag te zien is. Verder kun je Nike Air-logo’s verwachten op de tong en het kenmerkende Wings-logo op de zijkant van de enkel.

Houd onze nieuwspagina en Instagram in de gaten terwijl we wachten op meer officiële informatie. Bekijk in de tussentijd ook zeker de Hyped Sneaker Releases van januari 2024!

Nike Air Jordan 1 High OG 'Black Toe Reimagined'
Nike Air Jordan 1 High OG 'Black Toe Reimagined' Michael Jordan