Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Shadow verschijnt in een ‘Grey’ en een ‘Purple’ colorway

4 augustus 2020 22:05
De Nike Air Force 1 Shadow verschijnt in een ‘Grey’ en een ‘Purple’ colorway

De Nike Air Force 1 Shadow krijgt er weer twee nieuwe colorways bij. Dit zijn de Nike Air Force 1 Shadow ‘Purple’ en de ‘Grey‘. Beide colorways zullen zeer binnenkort verschijnen, namelijk op woensdag 5 augustus. Bekijk hieronder deze toffe colorways.

Nike Air Force 1 Shadow ‘Purple’ | CK6561-001

De Air Force 1 Shadow staat bekend om de dubbele details die op de sneaker te zien zijn. Zo is onder andere de swoosh dubbel maar ook de overlays en de Air branding op de midsole. Bovendien zegt de naam het al, op de ‘Purple’ colorway zien we veel paarse tinten terug komen. Op het bovenwerk zien we veel lichtpaars, maar wordt er plek gemaakt voor donkerpaars op de veters, de air branding op de midsole en de overlays op de toebox. Verder zien we de geel/groenige kleur steeds vaker terug bij Nike. Dit wordt gebruikt op de lining, en de details op de tong en de insole.

Nike Air Force 1 Shadow ‘Grey’ | CK6561-100

Deze colorway van de Air Force 1 Shadow is veel strakker en rustiger gebleven. Er zin basic kleuren gebruikt op het bovenwerk. Zo zien we verschillende tinten grijs en bruin die resulteren in een super cleane colorway. Deze paartje is perfect om jouw schoenencollectie mee uit te breiden! Bekijk onderstaande link voor meer informatie over deze colorway!

Beide colorways van de Nike Air Force 1 Shadow zullen op aanstaande woensdag, 5 augustus, gereleased worden. Zoals altijd zal een prijskaartje van €110,- aanhangen. De ‘Grey‘ en de ‘Purple‘ colorway kan je bemachtigen via Nike en geselecteerde Nike retailers, met onderstaande links kan je de volledige storelist bekijken. Maar tot dat het zover is kan je de sneakers hieronder bewonderen. Neem een kijkje in de releasekalender en volg ons op social media om altijd op de hoogte te blijven.

Nike Air Force 1 Shadow 'World Indigo'

CK6561-001 · Prijs vanaf €155,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Shadow 'Grey'

CK6561-100 · Prijs vanaf €151,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike