Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Shadow dropt in een ‘Nike Hike Men’ colorway

5 oktober 2020 21:29
De Nike Air Force 1 Shadow dropt in een ‘Nike Hike Men’ colorway

De Nike Air Force 1 Shadow zal in een nieuwe colorway gedropt worden dit is de ‘Nike Hike Men’ colorway. Dit jaar is Nike sowieso lekker bezig geweest als het gaat om de Air Force 1 Shadow, het is een erg geliefd model die in talloze colorways gedropt is. Vaak is de sneaker dan ook binnen no-time uitverkocht.

De aller eerste Nike Air Force 1 werd gedropt in 1980. Het iconische Nike model werd eigenlijk op de markt gebracht voor het basketbal, maar al snel werd de sneaker ook buiten het veld gedragen. De Nike Air Force 1 Shadow is een van de nieuwste varianten van de AF1. Zowel de Air Force 1 als de Shadow zijn razend populair en zijn niet meer weg te denken.

Nike Air Force 1 Shadow ‘Nike Hike Men’ | DC5270-016

We zien de Air Force 1 Shadow vaak in de meest vrolijke kleuren, bij deze colorway is dat net iets anders. Op de sneaker worden voornamelijk warmere kleuren gebruikt, zoals verschillende bruin tinten. De overlays op de sneaker beschikken over bruin suède. De air branding op de midsole is taupe gekleurd en de midsole heeft een lichbruine kleur. Ook de kleur oranje komt terug op de sneaker, dit is te zien rondom de lacepanels en de branding op de tong van de sneaker. Wat misschien nog wel het meeste opvalt aan de sneaker is het wol dat aan de binnenkant van de sneaker gebruikt is. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op deze te gekke release.

Voor de Nike Air Force 1 Shadow ‘Nike Hike Men’ is er helaas nog officiële releasedatum. Wel kan je de foto’s hieronder al checken. Volg ons op social media of bekijk de releasekalender. Zo ben, en blijf je altijd op de hoogte van de laatste releases en alle informatie.


Nike Air Force 1 Shadow 'Nike Hike Men'

DC5270-016 · Prijs vanaf €274,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Shadow Nike Hike Men
AF Shadow Nike Hike
Nike hike men
Images by: Nike