Upcoming

De Nike Air Force 1 Sage wordt nog verwacht in 2020

19 maart 2020 17:31
De Nike Air Force 1 Sage wordt nog verwacht in 2020

Sinds dat de Nike Air Force 1 op de markt is gebracht is het design weinig veranderd. Naast dat is de sneaker in al die jaren wel in ontzettend veel soorten en kleuren uitgebracht. Maar de laatste jaren zijn er nieuwe varianten gemaakt van de welbekende Nike Air Force 1. Zoals de Nike Air Force 1 React, de Nike Air Force 1 Shadow en ook nu is er weer een nieuw variant verschenen, namelijk de Nike Air Force 1 Sage ‘Easter’ speciaal voor alle dames! Dit belooft een hele leuke te worden.

Nike Air Force 1 Sage ‘Easter’ | Details

Het kleurenpallet van de sneaker bestaat uit ‘White’, ‘Black’, ‘Ghost Green’ en ‘Light Thistle’. Het bovenwerk heeft een overall witte kleur gekregen en bevat leuke details. Deze Nike Air Force 1 Sage heeft namelijk niet de standaard Swoosh op de zijkant, maar allemaal kleine zwarte Swooshjes. Ook bevindt zich op de heel een patroon met lichte vierkantjes, deze print is ook terug te vinden op de tong. Op de tong is ook het branding ‘Nike Air’ logo te zien met een ‘Ghost green’ kleur. Het welbekende zilveren medaillon op de neus van de sneaker zal dit keer lichtpaars zijn van kleur. Daarbij is de heel deze zelfde lichtpaarse kleur. De midsole beschikt over een witte kleur met daarbij een dubbel ‘Air’ logo in het ‘Ghost Green’ en zwart.

We moeten nog even in spanning afwachten want er is nog geen exacte releasedatum bekend. Deze Nike Air Force 1 Sage wordt nog wel verwacht in 2020. De sneaker zal verkrijgbaar zal vanaf €110,- bij Nike.com. Houd daarom goed onze releasekalender in de gaten om dit plaatje niet te missen! Check ook ons sociale media kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws!

Nike Air Force 1 Sage 'Easter'

CU4770-100 · Prijs vanaf €200,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike
The Turnover