Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 LX ‘Tear Away’ verschijnt sneller dan je denkt

14 april 2020 22:08
De Nike Air Force 1 LX ‘Tear Away’ verschijnt sneller dan je denkt

De Nike Air Force 1 krijgt er weer een nieuwe colorway bij, en niet zomaar een want deze heeft wel een heel gaaf effect. De Nike Air Force 1 LX ‘Tear Away’, deze zal sneller verschijnen dan je denkt. Namelijk op zaterdag 25 april is het zover, dan is dit te gekke paartje te bemachtigen. Ben jij benieuwd naar alle informatie over deze colorway van de Air Force 1? Lees dan snel verder.

De Air Force 1 gaat al heel wat jaren mee. Wat begon als een basketbal schoen groeide al snel tot veel meer dan dat uit. De sneaker is vandaag de dag niet meer weg te denken als lifestyle sneaker. Er zijn heel veel verschillende colorways verschenen en te gekke samenwerkingen.

Air Force 1 LX ‘Tear Away’ | CJ1650-101

In eerste instantie lijkt het bovenwerk van de sneaker, van welk materiaal dit precies is niet duidelijk. Op het witte bovenwerk zijn kleine scharen te zien en ‘Tear Here’ details. Voordat de kleuren tevoorschijn komen Onder het witte materiaal komen vrolijke kleuren tevoorschijn. Hierbij is de kleur oranje te zien op de toebox en de lacepanels. Het blauw is te zien op de hiel en de mudguard, de roze en groene kleur komen ook terug op het bovenwerk.

De Nike Air Force 1 LX ‘Tear Away’ zal op zaterdag 25 april vanaf 09:00 verschijnen bij onder andere Nike. Aan dit paartje zal een prijskaartje hangen van €110,-. Je kunt tot die tijd de sneakers hieronder bewonderen. Als je altijd op de hoogte wil blijven, kan je ons volgen op social media en de releasekalender in de gaten houden.


Images by: Nike