Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Low Schematic ‘White/Black’ is nu verkrijgbaar

3 april 2020 21:39
De Nike Air Force 1 Low Schematic ‘White/Black’ is nu verkrijgbaar

Afgelopen woensdag (1 april) was de release van de ‘Black/White’ variant, gisteren was het de beurt aan de ‘White/University Blue’ colorway en vandaag is het de beurt aan de Nike Air Force 1 Schematic “White/Black”. De sneaker met super toffe details en een geschetste Swoosh. Het is een echte knaller en vanaf nu verkrijgbaar via Foot Locker! Het zal dus niet lang meer duren voordat ze ook verkrijgbaar zullen zijn bij Nike en andere Nike-retailers.

Zoals gezegd kwam deze week al de ‘Black’ en de ‘White/Blue’ uit en vandaag dus de Black/White. Allemaal hebben ze een geschetste design. Dat is niet iets nieuws voor Nike, want dit deden ze namelijk ook op de Air Max 1. Het idee erachter was vooral om Tinker Hatfields te eren van de schetsen. Inmiddels is het een echte legendarisch paartje geworden. Nike heeft daarna besloten om het ook terug te laten komen op de klassieke Air Force 1, en met succes!

Nike Air Force 1 Schematic “White/Black” | CW7581-101

Wat als eerste opvalt is natuurlijk de Swoosh. Een geschetste frisse look, met het idee alsof het met een pen of potlood is ingekleurd. Natuurlijk is de Air Force 1 van zich zelf al een cleane sneaker en dat is in dit geval ook zo gebleven. De geschetste details zijn met mate aangebracht en zijn niet storend. Het is een echte beauty. Daar gaan we niet omheen. De sneaker heeft natuurlijk zijn klassieke bovenwerk gebruikt, van leder materiaal. Boven de getekende Swoosh vind je de naam van het model, Nike Air Force One. Voorop de sneaker vind je het jaartal waarin de Air Force 1 debuteerde, namelijk 1982. Wat er overigens opvallend is aan de sneaker is dat er op de binnenkant van de sneaker geen grote Swoosh te vinden is maar een kleine mini Swoosh op het achterste paneel.

Release info

Zoals gezegd is deze sneaker nu verkrijgbaar via Foot Locker, wanneer hij bij andere Nike retailers zal uitkomen is nog niet bekend. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van 110,- euro. Wees er snel bij want deze zullen gegarandeerd hard gaan. Binnenkort volgt er meer info en voor je het weet zijn de sneakers overal verkrijgbaar. Houd daarom onze releasekalender in de gaten. Op deze manier ben je altijd up to date over de nieuwste sneakers en releases.

Nike Air Force 1 LV8 Utility Schematic 'White/Black'

CW7581-101 · Prijs vanaf €286,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike