Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Low Ribbon staat in het teken van 4th of July

20 maart 2020 16:12
De Nike Air Force 1 Low Ribbon staat in het teken van 4th of July

De Nike Air Force 1 Low Ribbon staat in het teken van 4th of July. Nike heeft voor de komende zomer al een hoop releases voor ons klaar staan en daar kan deze aan toegevoegd worden. Hoewel er nog geen exacte releasedatum is verwachten wij dat deze snel gedropt zal worden.

De 4th of July is Independence Day in Amerika. Dit is een nationale feestdag waarbij de onafhankelijkheid centraal staat. Sinds 4 juli 1776 is Amerika onafhankelijk van Engeland.

Nike gaat al een hele lange tijd mee en is niet meer weg te denken. Deze sportgigant heeft kleding, accessoires en natuurlijk sneakers. De Nike Air Force 1 is behoort misschien wel tot een van de meest populaire modellen van Nike, de sneaker is in verschillende modellen en colorways uitgebraccht. Overigens kan je de sneaker ook helemaal eigen maken met Nike By You. Wat begon als een basketbal schoen is vandaag niet meer weg te denken als lifestyle sneaker.

Nike Air Force 1 Low ‘Ribbon’ | CJ1377-100

De Nike Air Force 1 Low ‘Ribbon’ heeft een wit lederen bovenwerk, hij ziet er echter iets anders uit dan we gewend zijn. Er is een marineblauwe swoosh te zien die bestaat uit getrommeld leer. Net boven de midsole zijn rode, witte en donkerblauwe linten om de sneaker gewikkeld. Deze AF1 heeft de welbekende zool die we gewend zijn met de sterren aan de voor en achterkant. Dit alles zorgt samen voor het thema van 4th of July.

De Nike Air Force 1 Low ‘Ribbon’ heeft nog geen vaste releasedatum. Wel wordt dit paartje verwacht in de komende weken bij Nike en geselecteerde Nike retailers voor €100,-. Volg ons op social media en houdt onze releasekalender in de gaten. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws! Bekijk de sneaker hieronder.


Images by: Nike