Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Low komt in een ‘Hydrogen Blue’ colorway

3 juni 2020 10:14
De Nike Air Force 1 Low komt in een ‘Hydrogen Blue’ colorway

De Nike Air Force 1 Low, is en blijft een van de populairste en bekendste sneakers van Nike. Eentje die tijdloos mee blijft gaan met onze tijd. De sneaker is ontworpen voor Bruce Kilgore en kwam voor het eerst op de markt in de jaren ’80. Dit prachtige model heeft bijna iedereen wel in zijn kast staan. De sneaker is door de jaren heen in talloze colorways uitgebracht en verschijnt ook nu weer in een nieuwe colorway. Deze keer komt de sneaker in een aantal blauwe tinten met verschillende details. De Nike Air Force 1 Low ‘Hydrogen Blue’ belooft een toppertje te worden!

Nike Air Force 1 Low ‘Hydrogen Blue’ | CZ0377-100

De sneaker komt in een wit bovenwerk, gemaakt van leer. De middenzool heeft daarbij een baby blauwe kleur gekregen. Om de sneaker compleet te maken beschikt de colorway over een aantal toffe details. Zo heeft de Swoosh een blauwe kleur met een veelkleurig effect vanuit elke hoek die het licht raakt. De traditionele Nike Air branding op de tong staat in de omgekeerde richting gedraaid. Als finishing touch komt de kleur in de middenzool terug in het branding logo op de tong. Daarbij heeft ook het branding heel-logo dezelfde kleur ontvangen.

De Nike Air Force 1 ‘Hydrogen Blue’ heeft nog geen releasedatum gekregen. We verwachten dat we binnenkort meer weten over deze release. Wat we wel al weten is dat de sneaker een prijskaartje heeft van €100,00 euro. Houd in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release en check ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws. Bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

Nike Air Force 1 '07 'Hydrogen Blue'

CZ0377-100 · Prijs vanaf €241,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low 'Hydrogen Blue'
Nike Air Force 1 Low 'Hydrogen Blue'
Images by Nike