Upcoming

De Nike Air Force 1 Low “Jester” is binnenkort verkrijgbaar in een nieuwe colorway!

29 maart 2018 15:29
De Nike Air Force 1 Low “Jester” is binnenkort verkrijgbaar in een nieuwe colorway!

Het is nu wel overduidelijk, dat Nike anders is gaan nadenken is over damessneakers. Een tijdje geleden begon het al met de “Reimagined” collectie, waarin de Air Force 1 en Air Jordan 1 herontworpen werden voor vrouwen, door vrouwen. Het Air Force 1 Low “Jester” model zal binnenkort volledig gekleed in een “Violet Mist” colorway gereleased worden, wanneer precies is nog niet bekend.

De Jester heeft een aantal vertrouwde elementen van de iconische AF1 Low. Deze elementen zijn op willekeurige posities terug geplaats op het silhouet. De Swoosh is bijvoorbeeld aan één kant verschoven naar onder, en komt hierdoor op een deel van de tussenzool terecht. Op de originele plek van de Swoosh blijft een gestippelde omlijning van de Swoosh achter. De heel unit achter op de schoen en de Nike tag die normaal gesproken op de tong van de schoen zit, zijn ook verplaatst. De heel unit is wat naar beneden “gezakt” en omdat het schuin is geplaatst, overlapt het ook een stukje van de tussenzool. De Nike tag is ook achterop de schoen te vinden, vlak naast de scheef geplaatste heel tab. De verplaatste elementen zorgen voor een grillige esthetiek dat vrouwen die opzoek zijn naar iets anders en origineels, enthousiast moet maken. Check de foto’s hieronder!

In ander dames nieuws onthult adidas een compleet nieuw silhouet genaamd de Arkyn. Dit model komt in 4 colorways, exclusief voor vrouwen. Lees er hier meer over. Voor meer releases check je onze releasekalender!

Nike Air Force 1 Low Jester

Releasedatum: TBA
Prijs: €130
Colorway: Violet Mist/Violet Mist
Stylecode: AO1220-500
Storelist: Klik hier >>

The Turnover