Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 heeft een nieuwe WMNS colorway ontvangen

25 februari 2020 16:53
De Nike Air Force 1 heeft een nieuwe WMNS colorway ontvangen

De Nike Air Force 1 heeft een nieuwe colorway ontvangen. De sneaker is dit jaar al vele colorways uitgekomen, maar dit is er toch wel een voor bij je sneaker collectie! De Nike WMNS Air Force 1 ‘Barely Volt’ is een te gekke colorway die perfect is voor het voorjaar.

De Nike Air Force 1 is een sneaker die uitkwam in 1982. De sneaker werd ontworpen door Bruce Kilgore en was bedoeld als basketbalschoen. Het was dan ook de eerste basketbal schoen met de Nike Air demping. Al snel was de AF1 een groot succes buiten het veld en is vandaag de dag nog steeds niet weg te denken. Sinds dat de sneaker uitgekomen is, is er amper wat verandert aan de sneaker. De AF1 is beschikbaar in een laag, midden en hoog model. Hierbij wordt de sneaker ook met regelmaat gebruikt voor samenwerkingen.

Nike WMNS Air Force 1 ‘Barely Volt’ | Closer Look

Deze te gekke Nike WMNS Air Force 1 ‘Barely Volt’ is een te gekke colorway van de iconische sneaker. De sneaker heeft een lederen bovenwerk dat bestaat uit de kleuren wit, geel en zwart. De toebox is geel net als de heel van de sneaker. De zool en de Nike branding op de tong zijn in exact dezelfde kleur. De swoosh, veters, en mudguard is zwart gekleurd. Het middenstuk van de sneaker heeft een witte kleur die zorgt voor een kleine onderbreking tussen de twee toffe kleuren. Hierdoor heeft deze Air Force 1 een super cleane colorway.

De Nike WMNS Air Force 1 ‘Barely Volt’ is vanaf vandaag, 25 februari 2020, verkrijgbaar bij Nike. De sneaker kost €110,- en gaat vanaf maat 35.5 tot en met 44.5. En natuurlijk voor de mannen die een van deze maten heeft kan dit geweldige paartje ook gewoon scoren! Maar nog leuker is, is dat de sneaker ook in kindermaten verkrijgbaar is, je vindt deze hier. Bekijk de sneaker hieronder en vergeet ons niet te volgen op social media zodat je op de hoogte blijft van alle releases!


Nike WMNS Air Force 1 'Barely Volt'

CW2361-700 · Prijs vanaf €221,-

Naar alle aanbieders
Nike WMNS Air Force
Nike WMNS Air Force
Nike WMNS Air Force
Nike WMNS Air Force
Nike WMNS Air Force
Images by: Nike