Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Force 1 Happy Pineapple ‘Green Glow’ dropt op 12 augustus 🍍

1 augustus 2021 12:00
De Nike Air Force 1 Happy Pineapple ‘Green Glow’ dropt op 12 augustus 🍍

De Nike Air Force 1 Happy Pineapple ‘Green Glow’ is speciaal gemaakt voor de vrouwen. Het bovenwerk maakt deze sneaker zomers tot de top.

Deze release zou al een tijdje terug plaatsvinden op donderdag 17 juni. Deze is nu twee maanden verzet en komt uit op donderdag 12 augustus. Onlangs verschenen er beelden van een mannen Air Force 1 die ook deel uitmaakt van deze collectie. Dit model is meer geïnspireerd op kokosmelk. Voor deze colorway is nog geen officiële releasedatum.

Nike Air Force 1 Happy Pineapple ‘Green Glow’ | CZ0268-300

Het bovenwerk van de Air Force 1 Happy Pineapple is voornamelijk gemaakt van gerecycled canvas. De Swoosh en de heeltab zijn gemaakt van ananasbladeren. Zo krijgt dit model een duurzame twist en hoort deze release bij het Move To Zero project van Nike.

De basis van het bovenwerk is in een lichte créme kleur. De overlays zijn in het mintgroen, waardoor dit silhouet een echte zomerse uitstraling krijgt. Op de tong zit een patch van een ananas om de collectie mee aan te geven.

In de binnen- en buitenzool zit kurk. Dit is een duurzaam materiaal en niet schadelijk voor het milieu. Daarnaast is kurk ook een boom, wat weer in lijn staat met het plantenthema van de Happy Pineapple collectie. De middenzool daarentegen is gewoon wit. Zo lijken de midden- en buitenzool samen een beetje op een kokosnoot. Bekijk de beelden van deze sneaker hieronder.

De Nike Air Force 1 Happy Pineapple ‘Green Glow’ komt uit op donderdag 12 augustus om 09:00 uur voor €120,00. Om deze release niet te missen, zorg ervoor dat je de Sneakerjagers app download en ons volgt op Instagram. In de app kan je meldingen aanzetten voor deze release.

Nike Air Force 1 Happy Pineapple 'Green Glow'
Nike Air Force 1 Happy Pineapple 'Green Glow'
Nike Air Force 1 Happy Pineapple 'Green Glow'
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date