Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Flyknit 2.0 is weer terug

20 maart 2020 08:37
De Nike Air Force 1 Flyknit 2.0 is weer terug

Geïnspireerd op de sneaker die de baas is van de velden sinds 1982, de Nike Air Force 1. In een nieuw jasje, de Nike Flyknit 2.0 en hij was erg geliefd bij jullie, voor een tijdje. Nike heeft toen was rustiger aan gedaan met het gebruik van flyknit waardoor het wat lastiger werd om dit model te bemachtigen. Maar geen stress! Ze zijn er weer, Nike heeft ze weer gerestocked. Wees er snel bij, want de vorige keer gingen ze ook al hard! Dus hurry up!

Air Force 1 heeft inmiddels al zoveel colorways mogen ontvangen, dat we niet meer weten waar we moeten kijken of beginnen. Het model heeft een laag, middel en hoge variant. Het begon in 1982, daar was hij de baas over de basketbalvelden. Het duurde helemaal niet lang voordat het werd overgeblazen op de streetwear wereld. Toen liep iedereen er mee, en nu nog steeds. Een ware hype die tijden lang nog zal meegaan.

De Nike Flyknit 2.0 is een bijzondere sneaker en hiervan zijn maar weinig colorways van gemaakt. Het begon een paar jaar geleden toen Nike het Flyknit technologie toepaste op de Air Force 1, het model was ontzettend populair. Maar dat duurde niet heel lang, hij werd een beetje afgezwakt. Nike heeft toen de keuze gemaakt om dit model wat minder op de markt te brengen. Daardoor werd het nogal een klus om hem te bemachtigen. Het uiterlijk ziet er best neutraal en basic uit, maar toch blijft hij interessant door zijn Flyknit Upper. De eyestays en de heel pull tap beschikken over een zachte suede stof.

Verkrijgbaar

They’re back! Dus wees snel, het zijn gewilde sneakers. Ze zullen in no-time weer uitverkocht raken. Ze zijn verkrijgbaar vanaf 110,- euro en twee verschillende kleuren. Je hebt dus ook nog keuze! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneaker releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Nike Air Force 1 Flyknit 2.0 'Pure Platinum'

AV3042-100 · Prijs vanaf €96,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Flyknit 2.0 'Black'

AV3042-001 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders