Skip to content
Newsfeed

De nieuwste Supreme x The North Face Spring 2024 collectie

26 februari 2024 16:22
De nieuwste Supreme x The North Face Spring 2024 collectie

Supreme en The North Face hebben een nieuwe collectie gepresenteerd voor Spring 2024. Het duo heeft al meerdere keren samengewerkt en dat is vaak een garantie tot groot succes. Ook deze keer zal de collab bij fans met open armen worden ontvangen. De Supreme x The North Face Spring 2024 collectie dropt op 29 februari 2024 bij Supreme.

The North Face, opgericht in 1968, is misschien wel het bekendste outdoormerk ter wereld. Dit hebben ze te danken aan hun kwalitatief goede uitrusting en bestendigheid tegen kou. Daartegenover staat Supreme bekend als een merk die streetwear met luxe combineert. Supreme werd in 1994 opgericht door James Jebbia in New York.

Het begin van samenwerking tussen deze twee grote merken gaat terug naar 2007. In dit jaar brachten ze twee kleurencombinaties van de The North Face Summit Jackets uit voor de Fall/Winter collectie van dat jaar. Bijna elk seizoen sinds 2007 bevat een samenwerking tussen de twee, wat resulteert in spraakmakende en vernieuwende items.

Het kenmerk van deze collectie: de ritssluiting

De echte blikvangers van deze lancering zijn, naast de leuke teddybeer, de driedaagse Team Shell Jacket en de 700-Fill down Nuptse Jacket. Beide hebben een rits zowel op het voorpand als het achterpand en zelfs de muts is betrokken. De ritssluiting verdeeld de jassen, wat tot spannende combinaties leidt. De jassen komen in drie verschillende kleurcombinaties waar ook het welbekende camouflage patroon in terug te zien is.

De split-tapes Team Shell Jacket en Nuptse Jacket, worden door meerdere items gecomplimenteerd in de Supreme x The North Face Spring 2024 collectie. Een Crewneck, Graphic Tee, Short, 6-Panel pet en Waist Bag zijn er te vinden. De basics, gekleurd in het rood, wit, beige en zwart, zijn gemaakt van geborsteld fleece en katoenen jersey, waardoor ze veelzijdig en comfortabel zijn voor dagelijks gebruik.

De Supreme x The North Face Spring collectie dropt op 29 februari 2024 bij Supreme. Bekijk de officiële beelden van de samenwerking hier. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer nieuwsberichten als deze.