Skip to content
Upcoming

De nieuwste Nike Vandalised is er in een toffe colorway

20 maart 2020 14:57
De nieuwste Nike Vandalised is er in een toffe colorway

Het Vandalised model van Nike is een sneaker die je in de boeken kan zetten. Want toen Nike het model uitbracht, stond de hele sneaker scene op zijn kop. Toen het een beetje ingedaald was, maakte het merk het nog gekker. Ze hadden namelijk meerdere colorways bekend gemaakt, waaronder deze. De Nike Vandalised ‘Summit White/University Red’. Het paar is al verkrijgbaar vanaf 121,- en je kan ze vinden op natuurlijk Nike zelf en diverse geselecteerde Nike retailers.

Vandalised

Een hele nieuwe spin is gegeven aan het nieuwste model van Vandalised. De originele sneaker kwam al een tijdje geleden uit, namelijk in 1984. Vol met Nike Basketbal “Swagger” heeft hij nu een vernieuwde toffe look gekregen. Het is zeker weten een gedurfd model, en door de hoge uitgesneden kraag vangt het nog het uiterlijk van de klassieke Nike Vandal model op. En dat terwijl de nieuwe capsulehoogte je een verhoogde houding geeft. Het model is exclusief voor vrouwen en maakten vorig jaar in juli/augustus hun debuut en beloven nog meerdere colorways te releasen.

“Summit White/University Red” | CI7594-100

De “Summit White/ University Red” heeft een zachte en lichte colorway gekregen op het oog. Wit leer is de basis terwijl de tong van suede is. Ook bedekt het suede de tong en de teendoos. Hier nog onder volgen de rode accenten. Een beetje verborgen maar de rode kleuren zijn ook te vinden op de hiel, vetersluiting en onder de Swoosh die je panelen noemt. Afgewerkt met een doorschijnende buitenzool.

Release info

De sneakers zijn verkrijgbaar vanaf 121,- en je kan ze vinden bij Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers. De maten gaan al vanaf 35,5 dus wees er snel bij! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date over de nieuwste sneaker nieuwtjes!

Nike WMNS Vandalised 'White'

CI7594-100 · Prijs vanaf €50,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike