Upcoming

De nieuwe Nike Air Max 98 ‘Bubble Pack’ komt binnenkort uit

12 februari 2020 14:30
De nieuwe Nike Air Max 98 ‘Bubble Pack’ komt binnenkort uit

Nike komt binnenkort met een wel heel gave nieuwe colorway. Een tijdje terug werd bekend gemaakt dat de nieuwe Nike Air Max 90 bedekt wordt met bubbels en nu het is bijna zover: de Nike Air Max 98 ‘Bubble Pack’ komt er ook aan!

De Nike Air Max 98 is voor het eerst geïntroduceerd in 1998. De schoen was aangeprezen tot de beste basketbalschoen die er was. Over de hele lengte van de schoen zit een Air-Sole unit. Echter is deze Air-Sole gerecycled van de Air Max 97. Het leek allemaal zo mooi, de sneaker is namelijk ontworpen door dezelfde ontwerper als de Air Max 95, maar niet is wat het lijkt. De sneaker was namelijk op dat moment niet erg populair, maar is nu weer helemaal terug!

De Nike Air Max ‘Bubble Pack’ | CI7379-400

Wat het leuke aan de Air Max 98 is, is dat elk model varieert van elkaar. Zo is ook dit model weer totaal anders. Zoals ook aan de naam van de schoen te zien is worden de spatbord gebieden omhult door bubbels. De kleuren van de schoen hebben een overgangseffect van blauw, naar paars, naar roze, dit geeft een levendig effect aan de schoen. Ook zwart zit in de schoen, zo zijn bijvoorbeeld de tong en de veters zwart van kleur. De zool is wit en om het overgangseffect van de kleuren af te maken is dit ook verwerkt in de Air-Sole.

Op zaterdag 29 februari is het zover, dan komt de Nike Air Max 98 ‘Bubble Pack’ uit. De sneakers zullen verkrijgbaar zijn voor 180,-. Bekijk foto’s van het paar hieronder en houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te worden gehouden van de laatste releases.

Nike Air Max 98 'Bubble Pack'

CI7379-400 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 98 'Bubble Pack'
Nike Air Max 98 'Bubble Pack'
Nike Air Max 98 'Bubble Pack'
Images by Nike
The Turnover