Skip to content
Upcoming

De nieuwe Girls Are Awesome x adidas collectie komt eraan

17 april 2020 10:42
De nieuwe Girls Are Awesome x adidas collectie komt eraan

De zomer zit er weer aan te komen en dat lijdt vaak tot nieuwe sneakers en kleding. De laatste tijd zijn er dan ook een aantal nieuwe collecties en samenwerkingen verschenen, waaronder The Hundreds x Puma voorjaarscollectie, die binnenkort uitkomt. Ook adidas en Girls Are Awesome vonden het tijd om aan de slag te gaan met een nieuwe collectie, speciaal voor de zomer. Deze Girls Are Awesome x adidas collectie is binnenkort verkrijgbaar bij adidas.nl.

Samen willen zij de vrouwelijke vertegenwoordiging vergroten en stappen zetten op weg naar verandering. Het partnerschap van Girls Are Awesome en adidas Originals is ontstaan ​​uit de wens om vrouwen naar hun doelen te verheffen, gemeenschappen op te bouwen en een toekomst te creëren.

Girls Are Awesome x adidas

De Girls Are Awesome x adidas collectie bevat tien verschillende items, waaronder sneakers en kleding. Alle items zijn met elkaar verbonden doordat zij allemaal dezelfde kleurentinten hebben, het gaat hier dan vooral om paars, roze, oranje en wit. De collectie bevat twee t-shirts, een witte en een paarse waarop erop de achterkant groot ‘Girls Are Awesome’ is gedrukt. Deze bedrukking komt ook terug in de zwarte sweater en het lichtroze jack. Ook zit er een trainingspak in de collectie, die beschikt over een soort tie-dye effect van paars, roze, oranje, geel en lichtgroen. Als laatste is er ook nog tuinpak met lichtroze en paars. Elk item is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

De collectie bevat ook twee paar adidas Superstar. De eerste colorway heeft een witte basiskleur gekregen. De drie bekende adidas strepen op de zijkant van het bovenwerk zijn paars en aan de binnenzijde van de sneakers grijs. Het heel-logo en het branding-logo op de tong zijn beiden oranje. Naast de drie strepen staat in het zilver ‘Girls Are Awesome’ geschreven. De tweede colorway beschikt over suède materiaal en is lichtroze van kleur. De neus van deze sneaker beschikt over een creme kleur. Het heel-logo heeft een ‘iridescent’ effect gekregen. Als finishing touch is het label op de achterkant oranje gemaakt. Beiden sneakers zijn ook in kindermaten beschikbaar.

Voor de kleintjes is er nog een Superstar model verkrijgbaar. Deze heeft een multi color bovenwerk gekregen, met signal coral strepen. De neus en de midsole zijn beiden wit van kleur.

Release info

De sneakers van de collectie zijn wel al verkrijgbaar bij Footlocker.nl, deze komen iets later online bij adidas. De volledige collectie zal vanaf woensdag 22 april verkrijgbaar zijn op adidas.nl. Vergeet je wekker niet, want om klokslag 10:00 zal de collectie online komen. Ben je benieuwd welke sneakers er nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender en download de Sneakerjagers app in de appstore. Check hieronder alle afbeeldingen van de items!

adidas FW8087 super star trainers

FW8087 · Prijs vanaf €133,-

Naar alle aanbieders

adidas Superstar Bold

FW8084 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

Girls Are Awsome X adidas Superstar 360

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by adidas