Skip to content
Upcoming

De nieuwe Fiorucci x adidas Originals collectie

3 mei 2019 15:07
De nieuwe Fiorucci x adidas Originals collectie

Fiorucci gaat opnieuw een samenwerking aan met adidas Originals. Dit keer een Fiorucci x adidas Originals collectie met kleding en sneakers. We hoeven niet lang meer te wachten, want de releasedatum zal op vrijdag 10 mei.

De samenwerking is ontstaan omdat adidas en Fiorucci dezelfde visie hebben en dit willen uitstralen. Deze zomerse, nieuwe collectie is geïnspireerd op de ultieme zomergarderobe voor een uitje op het eiland. De volledige collectie is ontwikkeld voor dameskleding. De uitstraling van de collectie is dan ook erg kleurrijk. Het assortiment bestaat uit zwemkleding, zomerkleding en sneakers. Door de combinatie kan jij jouw eigen zomer outfit bij elkaar zoeken. De sneakers hebben dezelfde kleuren als de kleding. Hierdoor past alles perfect bij elkaar.


De details

De gloednieuwe sneakers van de collectie passen exact bij de kleding. Dit komt voornamelijk door de kleur en het model. De kleuren zijn vooral heel opvallend door de witte basis met de rode en oranje accenten. De samenwerking is uitgewerkt op het adidas Falcon model. Hierop zie je de samenwerking tussen beide merken goed terugkomen. Aan de zijkant is groot ‘Fiorucci’ uitgeschreven, en op de tong zie je het adidas logo. Ook op het uiteinde van de veters staat nog ‘Fiorucci’. Hierdoor is het goed herkenbaar. De sneaker is vanaf vrijdag 10 mei verkrijgbaar bij adidas. Wil je op de hoogte blijven van deze release? Check dan snel de releasekalender.


adidas x Fiorucci Falcon W 'Neon Solar Orange'

G28914 · Prijs vanaf €42,-

Naar alle aanbieders