Skip to content
Upcoming

De nieuwe Fear of God X Converse Chuck 70 Hi droppen aanstaande donderdag 26 maart

25 maart 2020 09:45
De nieuwe Fear of God X Converse Chuck 70 Hi droppen aanstaande donderdag 26 maart

Er staat een nieuwe samenwerking van Fear of God voor ons klaar. Fear of God heeft al een aantal samenwerkingen begaan met Nike. Nu is het tijd voor een samenwerking met Converse. Aanstaande donderdag 26 maart wordt de nieuwe Fear of God X Converse Chuck 70 Hi uitgebracht in maar liefst 3 verschillende colorways. Zet hem in je agenda, want de sneakers zijn razendpopulair.

Het merk Fear of God is een aantal jaar geleden opgericht. In 2013 om precies te zijn. Het merk is nog vrij jong maar is momenteel al wereldwijd bekend. Fear of God is opgericht door de Amerikaanse fashion- en sneaker designer Jerry Lorenzo. Jerry heeft onder andere kleding ontworpen voor niemand minder dan Justin Bieber voor zijn Purpose World Tour. Hij ontwierp niet alleen de kleding van Justin Bieber, maar ook alle merchandise. Hierom is Jerry Lorenzo bekend geworden. In 2018 verscheen de eerste samenwerking met Nike en in die jaren zijn er nog meer samenwerkingen geweest tussen de twee merken. De samenwerkingen zijn razendpopulair en altijd binnen no-time uitverkocht.

Fear of God X Converse Chuck 70 Hi | Closer Look

De sneaker zal aankomende donderdag in maar liefst drie colorways verkrijgbaar zijn. Een ivory, een zwarte en een grijze. De samenwerking is gecreëerd op het Converse Chuck 70 Hi model. Alle drie de colorways beschikken over een bovenwerk dat is gemaakt van canvas. De sneakers hebben een leuk detail. De zwarte en grijze colorway hebben een ivory kleur tong, terwijl de ivory colorway een zwarte tong heeft. Daarbij is de tong gemaakt van leer. In de binnenkant van de sneaker is het branding Converse logo terug te vinden. Achterop de hiel is er nog een heel pull tab te zien waar je veters doorheen kan halen. De veters en midsole van alle drie de colorways is de kleur ivory.

De sneakers zijn dus bijna verkrijgbaar, namelijk aanstaande donderdag 26 maart. Dan moet jij er klaar voor zitten, want gezien de vraag ernaar zullen ze direct gaan uitverkopen. Nu zal jij je afvragen waar kan ik ze coppen? Ze zullen o.a. verkrijgbaar zijn bij Converse en diverse anderen geselecteerde retailers. Deze Fear of God X Converse Chuck 70 Hi zijn verkrijgbaar vanaf €110,-. Ben jij benieuwd welke sneakers er binnenkort nog meer releasen? Neem dan een kijkje op onze releasekalender. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media. Bekijk hieronder de afbeeldingen van deze drie colorways.

Fear of God X Converse Chuck Hi 'Black'

167954C · Prijs vanaf €234,-

Naar alle aanbieders
Fear of God X Converse Chuck 70 Hi
Image by SOTO

Fear of God X Converse Chuck 70 'Ivory'

167955C · Prijs vanaf €191,-

Naar alle aanbieders
Fear of God X Converse Chuck 70 Hi
Image by SOTO

Fear of God X Converse Chuck 70 'String'

168219C · Prijs vanaf €244,-

Naar alle aanbieders
Fear of God X Converse Chuck 70 Hi
The Turnover