Skip to content
Upcoming

De nieuwe Comme des Garçons Play X Converse Chuck 70 zullen in mei gedropt worden

23 april 2020 14:45
De nieuwe Comme des Garçons Play X Converse Chuck 70 zullen in mei gedropt worden

Een paar weken geleden werden er door Comme des Garçons drie nieuwe colorways gereleased op de Converse Chuck 70. Ook hiervoor zijn er al flink wat verschillende colorways gereleased die een groot succes waren. De samenwerking tussen de twee is sowieso een groot succes want vaak is alles binnen no-time uitverkocht! Op 15 mei 2020 is het zover, dan komen Converse x CDG Play opnieuw met een samenwerking. Deze keer zal er ook weer een hoog en laag variant verschijnen, in een witte en zwarte colorway.

Het Japanse modemerk is opgericht in 1969, sinds 2004 is er een warenhuis dat gebaseerd is op de markt. Hier werden en worden de belangrijkste collecties verkocht van CDG zoals Play en Shirt. Het warenhuis is Dover Street Market, hier hebben ze vandaag de dag nog steeds de nieuwste collecties van CDG. Het is gevestigd in Londen en verschillende wereldsteden.

Comme Des Garçons X Converse Chuck 70

De witte colorway heeft de basis die we eerder al gezien hebben. De wit crème kleur is op het bovenwerk te zien dat bestaat uit canvas. Over het gehele bovenwerk zijn de zwarte welbekende hartjes van CDG te zien. Er is zoals altijd ook een rood hartje te zien. De rubberen toebox en de witte veters zorgen ervoor dat de colorway er super strak uit ziet. Dit geldt voor zowel het hoge als het lage model van de Converse Chuck 70.

De zwarte colorway is net andersom, het bovenwerk dat bestaat uit canvas heeft een zwarte kleur gekregen. Ook op deze colorway van het lage en het hoge model zijn over het gehele bovenwerk witte hartjes te zien. Op de zijkant is het welbekende rode hartje te zien. De rubberen crème zool en de toebox maken de sneaker helemaal af.

Op aanstaande woensdag, 29 april 2020 zullen de nieuwste colorways van CDG Play X Converse Chuck 70 verkrijgbaar zijn bij Dover Street Market. Vanaf 15 mei 2020 zullen deze verkrijgbaar zijn bij verschillende retailers. Voor welke prijs deze sneakers verkocht zullen worden is nog onbekend. Houd ons in de gaten op social media en neem een kijkje in de releasekalender. Je kan de sneakers hieronder bekijken!


CDG Play X Converse
CDG Play X Converse
CDG Play X Converse
CDG Play X Converse
Images by: Dover Street Market