Skip to content
Upcoming

De nieuwe adidas Gazelle colorways zijn vanaf september verkrijgbaar

23 augustus 2020 14:01
De nieuwe adidas Gazelle colorways zijn vanaf september verkrijgbaar

De adidas Gazelle begon ooit als voetbalschoen maar werd al snel razendpopulair op straat. Het lage model van adidas beschikt over de drie welbekende strepen en een rubberen zool. Nu is het tijd voor de twee nieuwe colorways, een zwarte en een roze. Maak jouw outfit compleet met deze retro sneakers. Hieronder kan je natuurlijk alle informatie vinden.

adidas Gazelle OG ‘Core Black’ | FV7773

Het zwart suède bovenwerk wordt afgewerkt met witte details. Zoals de drie gekartelde strepen aan de zijkant, de tong en de heel van de sneaker en natuurlijk de zool. De gouden branding geeft de sneaker een extra leuke look. Deze colorway kan jouw outfit helemaal compleet maken!

adidas Gazelle OG ‘Clear Pink’ | FV7750

Ook de roze variant van de adidas Gazelle heeft een bovenwerk dat bestaat uit suède. De witte details maken de sneaker helemaal compleet. Ondanks dat het bovenwerk van de sneaker super strak is, maakt de roze kleur het toch iets speelser.

Op 1 september, vanaf 00:00 kan je deze colorways scoren bij adidas voor €95,-. Je zal dus nog heel even geduld moeten hebben op de adidas Gazelle OG ‘Clear Pink’ en de ‘Core Black’. Voor nu kan je de colorways hieronder bewonderen. Houdt ons in de gaten op social media en neem een kijkje in de releasekalender. Zo hoef jij nooit meer iets te missen en ben jij altijd op de hoogte!

adidas Gazelle OG 'Core Black'

FV7773 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders

adidas Gazelle OG 'Clear Pink'

FV7750 · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas