Upcoming

De New Balance Tokyo Design Studio R_C1300TB dropt zaterdag 23 mei

18 mei 2020 15:48
De New Balance Tokyo Design Studio R_C1300TB dropt zaterdag 23 mei

Er zijn afgelopen tijd meerdere succesvolle releases verschenen van New Balance. Na de laatste Tokyo Design Studio R_C1300 release is het tijd voor een nieuwe colorway op dit fantastische model. De New Balance Tokyo Design Studio ‘R_C1300TB’ komt al sneller dan je denkt, aanstaande zaterdag 23 mei is het namelijk zover!

New Balance is jaren geleden opgericht in 1906. Wat het merk zo tof maakt is het oog voor detail en het gebruik van materialen. Zo is er ook bij deze sneaker weer een fantastische combinatie aan materialen en details gemaakt!

New Balance Tokyo Design Studio ‘R_C1300TB’ | MS1300TB

Deze nieuwe colorway op de New Balance Tokyo Design Studio bevat de kleuren grijs, blauw, wit en crème. De sneaker krijgt een verweerde look door de grijs-blauwe print op het bovenwerk. Wanneer we kijken naar de hiel zien we hier de crème kleur terug. De letter ‘N’ op de zijkant van de sneaker wordt omlijnd door een blauwe kleur. Als we verder kijken naar de midsole zien we dat deze een wit met blauwe kleur heeft gekregen en dat de oustole over een zwarte kleur beschikt. Het bovenwerk heeft een combinatie van een boterachtige suède en mesh. Het groenachtige suède vinden we grotendeels terug op de neus. Het branding New Balance logo op de hiel beschikt over een grijze kleur.

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover. Deze toffe New Balance Tokyo Design Studio ‘R_C1300TB’ dropt namelijk al aanstaande zaterdag 23 mei. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €209,00 euro. Je kunt de sneaker scoren bij endclothing.com.

Ben je benieuwd welke sneakers er deze week nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Volg ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws en check hieronder de afbeeldingen van de sneaker.

New Balance Tokyo Design Studio 'R_C1300TB'

MS1300TB · Prijs vanaf €255,-

Naar alle aanbieders
New Balance Tokyo Design Studio 'R_C1300TB'
New Balance Tokyo Design Studio 'R_C1300TB'
Images by New Balance
The Turnover