Skip to content
Newsfeed

De New Balance 990v3 Made In USA ‘Green’ is nu verkrijgbaar

30 november 2021 16:00
De New Balance 990v3 Made In USA ‘Green’ is nu verkrijgbaar

De New Balance 990v3 Made In USA ‘Green’ is nu verkrijgbaar. Het paartje is vandaag 30 november 2021 om 10:00 uur gedropt en is te vinden bij verschillende shops.

In het voorjaar van 1978 begon New Balance aan een speciaal project. Hierbij gaf het bedrijf zijn ontwerpers de taak om de allerbeste hardloopschoen te ontwikkelen. Hieruit is het klassieke 990 model ontstaan. De schoen werd opgebouwd met speciale technologieën en heeft sindsdien de lat voor kwaliteit steeds maar hoger gelegd.

De 990v3 is één van de vernieuwde varianten van het klassieke model en is de perfecte mix van comfort en stijl. Zo is de schoen niet alleen perfect voor het hardlopen, maar ook voor hedendaagse outfits. Inmiddels heeft het silhouet verschillende colorways mogen ontvangen en de ‘Green’ is daar één van.

De schoen heeft een upper van leer en mesh gekregen en combineert de kleuren zwart en groen met elkaar. Het model heeft de naam ‘Made in USA’ gekregen doordat de paartjes in Amerika geproduceerd worden. Zo heeft New Balance ook een aantal modellen die ‘Made is UK’ heten. Deze worden, zoals de naam al verklapt, geproduceerd in de UK.

De middenzolen zijn verdeeld in een wit en vergeeld tintje en zijn verwerkt met een ENCAP-technologie. Daarnaast zijn de middenzolen ook opgebouwd uit lightweight schuim. De randen zijn van duurzame polytheraan gemaakt en dienen voor perfecte ondersteuning gedurende de hele dag.

Shop de New Balance 990v3 Made In USA ‘Green’ nu bij New Balance en geselecteerde retailwinkels.

New Balance 990v3 'Green'
New Balance 990v3 'Green'
New Balance 990v3 'Green'
New Balance 990v3 'Green'
New Balance 990v3 'Green'