Skip to content
Newsfeed

De New Balance 2002R trekt een ‘White Lagoon’ jasje aan

13 september 2021 20:17
De New Balance 2002R trekt een ‘White Lagoon’ jasje aan

Het 2002R model is één van de populairste modellen van New Balance op dit moment. Zo heeft het merk al een aantal varianten van het model uitgebracht in verschillende colorways. Dit keer vergroot het merk zijn 2002R collectie met een nieuw paartje en trekt het silhouet een ‘White Lagoon’ jasje aan.

Het silouet is gebasseerd op het 2002 model van New Balance. Deze verscheen voor het eerst in 2010 en werd gezien als een luxe renschoen. Een aantal jaren later in 2020 vernieuwde New Balance het 2002 model en voegde de letter R aan zijn naam toe. Sindsdien is het 2002R model in een aantal colorways uitgebracht en trokken deze paartjes een hoop populariteit naar zich toe.

Zo zijn er onlangs beelden van The Basement x New Balance 2002R verschenen. Hierbij word het 2002R model in samenwerking met het Britse sneaker community in twee verschillende colorways uitgebracht. Helaas is het nog niet bekend wanneer The Basement en New Balance de sneakers zullen releasen.

New Balance 2002R ‘White Lagoon’ | M2002RLA

Het bovenwerk van het model is gemaakt van een aantal verschillende materialen. Zo is de basis van het model gemaakt van mesh, met overlays gemaakt van leer en suède. Deze zijn te vinden bij de mudguard, de veters en de hiel.

De sneaker is voornamelijk wit, met gele en blauwe accenten die over de hele schoen te vinden zijn. Aan de zijkant van de schoen is het N-logo te vinden. Deze heeft een wit kleurtje en is afgewerkt met een blauw randje.

Het paar heeft een gele middenzool, deze is verwerkt met een ABZORB-technologie en hieldemping. Verder heeft het model een zwarte N-ergy schokobserberende buitenzool. Door deze elementen aan het silhouet toe te voegen, geeft dit de schoen een comfortabel gevoel tijdens het dragen. Bekijk de beelden van de sneaker hieronder.

De New Balance 2002R ‘White Lagoon’ is nu verkrijgbaar op de New Balance website. Ben jij benieuwd welke sneakers binnenkort ook uitkomen? Houd dan onze releasekalender in de gaten en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

New Balance 200R 'Blue Lagoon'
New Balance 200R 'Blue Lagoon'
New Balance 200R 'Blue Lagoon'
New Balance 200R 'Blue Lagoon'