Skip to content
Upcoming

De meest iconische kledingcollectie van adidas is terug met opvallende statementstijlen

3 maart 2020 14:39
De meest iconische kledingcollectie van adidas is terug met opvallende statementstijlen

De iconische fashion collectie van adidas is terug: Adicolor, voor een authentieke outfit in iconische kleuren. De collectie wordt gedomineerd door een vintage kleurige lijn van adidas. Ga terug naar de jaren 70 en laat je oog vallen op een moderne, maar vintage look in groen, geel, blauw en rood met de adicolor-collectie. In de nieuwe 2020 collectie zijn de Big Trefoil jackets, track pants, hoodies, sweatshirts en t-shirts echte eye-catchers. Met het oog op het komende festival seizoen heb jij genoeg redenen om jouw voorjaarsgarderobe eens even een flinke upgrade te geven. Bekijk hier de gehele collectie >>

BIG TREFOIL TRAININGSJACK

De Trefoil debuteerde in 1972 en staat voor creativiteit en diversiteit. Zonder dit symbool zouden we adidas Originals niet zijn. Op de voorkant van dit trainingsjack schittert een extra grote versie van het Trefoil-logo. Geweven nylon en een voering van mesh geven ’t jack een retro vibe. Draag ’t vol trots, en vergeet niet waar je vandaan komt.

Adicolor

BIG TREFOIL HOODIE

Adicolor

Eén symbool, dat alles vertegenwoordigt. Sinds 1972 staat de Trefoil voor de eenheid tussen buitenbeentjes, recordbrekers en iedereen die verandering teweeg brengt. Ook jij blijft niet ongezien dankzij de oversized Trefoil op deze adidas hoodie.

CROP TOP

Hi, hier zijn de jaren 90 weer, en het mini-T-shirt is terug. Deze versie van het korte model is afgewerkt met een contrasterende ronde halslijn. Je kunt het zachte, casual shirt van 100% katoenen jersey gewoon in de wasmachine wassen. Een mini Trefoil-logo geeft ‘m adidas stijl. Druk je eigen stempel. De simpele stijl is een blanco canvas voor jouw eigen creativiteit.

Adicolor