Skip to content
Newsfeed

De Levi’s x New Balance 990v3 komt uit in twee kleuren

3 september 2021 20:00
De Levi’s x New Balance 990v3 komt uit in twee kleuren

Levi’s en New Balance schuiven samen aan tafel en vergroten de 990v3 collectie door niet één, maar twee paartjes van het model uit te brengen. Alhoewel de sneakers een identieke opbouw hebben, nemen zij beide verschillende colorways met zich mee.

Aan de aankomende paartjes van de 990v3 is te zien dat er veel tijd en aandacht aan is besteed. Het model is namelijk gemaakt van een aantal verschillende materialen. Levi’s staat onder andere bekend om zijn brede collectie aan kleding gemaakt van denim. Zo neemt het merk dit materiaal mee naar de nieuwe samenwerking op het model. De basis van de sneakers is gemaakt van Shrink-To-Fit denim, waarover overlays zitten die gemaakt zijn van ruige suède.

Levi’s x New Balance 990v3 ‘Grey’ | M990LV3

Het eerste paartje heeft een bovenwerk waarop verschillende tinten van de kleur grijs te vinden zijn. De basis van het silhouet is donkergrijs, met overlays die een lichtgrijs tintje hebben. De zool van de sneaker is wit en sluit perfect aan op het bovenwerk.

Aan de zijkant van het model is een grijze N-logo te vinden. Deze reflecteert in het donker en is afgewerkt met een donkergrijs randje. Aan het N-logo zit een Levi’s tag vast. Dit laat zien dat het paar een samenwerking is tussen de twee merken.

Levi’s x New Balance 990v3 ‘Blue’ | M990LI3

Het tweede paartje neemt een ander colorway met zich mee. Dit variant kleed zich in verschillende tinten van de kleur blauw. De basis van de sneaker is donkerblauw, waarover overlays te vinden zijn met een lichtblauwe kleur. Verder bevat de schoen een witte middenzool en een blauwe buitenzool om zijn bovenwerk te matchen.

Het N-logo dat op dit paartje te vinden is, kleurt donkerblauw. Het N-logo is afgewerkt met een off-white randje en reflecteert in het donker. Ook de Levi’s tag zit vast aan het N-logo om de samenwerking kenbaar te maken.

Beide colorways van de Levi’s x New Balance 990v3 worden op donderdag 9 september 2021 gereleased om 10:00 uur. Ben jij benieuwd welke andere sneakers binnenkort uitgebracht worden? Download dan de Sneakerjagers app en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Levi's x New Balance 990v3
Levi's x New Balance 990v3
Levi's x New Balance 990v3
Levi's x New Balance 990v3
Levi's x New Balance 990v3
Levi's x New Balance 990v3
Levi's x New Balance 990v3