Skip to content
Upcoming

De langverwachte Yeezy BSKTBL Quantum released tijdens NBA All-Star Weekend

14 februari 2020 09:00
De langverwachte Yeezy BSKTBL Quantum released tijdens NBA All-Star Weekend

Na maanden van geruchten hebben we dan bijna zeker een release datum van de lang verwachten Yeezy BSKTBL Quantum! De eerste keer dat we de Yeezy Basketball kregen te zien, was toen de Sunday Service lijder, Kanye Wst, ze droeg. Maanden gingen voorbij en er kwamen steeds meer foto’s voorbij waarin de Kardashians en goede vrienden van Kanye ze gingen dragen. Uiteindelijk werd het duidelijk dat het een Basketball sneaker zou worden.

Volgens YEEZY MAFIA dropt de Yeezy Basketball Quantum dropt samen met een lifestyle versie van de sneaker tijdens het NBA All-Star Weekend 2020. De sneaker dropt dus hoogstwaarschijnlijk op zaterdag 15 februari.

Details Yeezy BSKTBL Quantum

De YZY BSKTBL Quantum heeft een weidere shape dan we gewend zijn van eerdere Yeezy modellen. De shape is erg te vergelijken met de laatst uitgekomen Yeezy 700 V3. De basketball sneaker heeft een zebra like upper met doorzichtige strepen. Door de doorzichtige strepen is een 3M materiaal te vinden. Onder de upper zit een full lenght BOOST midsole.

Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €250,-. De YZY BSKTBL Quantum en YZY QNTM Quantum Lifstyle relesen op All-Star Weekend 2020. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze release kalender in de gaten!


feature image
Yeezy BSKTBL Quantum
Yeezy BSKTBL Quantum
Yeezy BSKTBL Quantum
Images by YEEZY MAFIA