Skip to content
Where to Cop

Where To Cop: Korn x adidas Campus 00s ‘Black’ & Supermodified ‘White’

25 oktober 2023 19:30
Where To Cop: Korn x adidas Campus 00s ‘Black’ & Supermodified ‘White’

90s kinderen opgelet: nu metal band Korn en adidas Originals hebben de handen ineengeslagen voor een samenwerking met sneakers en kleding. Lees hieronder wat je moet weten over de samenwerking en waar je zowel de korn x adidas Campus 00s ‘Black’ als de Supermodified ‘White’ kunt kopen!

Dit is Korn

Als je bent opgegroeid in de jaren 90, ken je de band zeker. Korn werd opgericht in 1993 en heeft zijn roots in Bakersfield, Californië. Sindsdien wordt de band beschouwd als een van de grondleggers van nu metal.

Korn wordt al heel lang geassocieerd met adidas – al tijdens hun glorietijden in de jaren 90 droegen de bandleden vaak kledingstukken van de Duitse fabrikant. In 1997 bracht de band zelfs het nummer ‘a.d.i.d.a.s.’ uit, waarin een controversieel statement wordt gemaakt: ‘all day I dream about sex’.

Volgens een artikel uit 2021 gaf adidas de band destijds gratis producten, maar was het niet bereid om de band een echt contract te geven. In plaats daarvan tekende Korn in 1998 een contract met PUMA.

Korn x adidas Campus 00s | IG0792

Korn x adidas Campus 00s 'Black'
Korn x adidas Campus 00s 'Black'

Voor de Korn x adidas Campus 00s kiest het duo voor een zwart bovenwerk met contrasterend wit op de Three Stripes. Op de rechterteen vinden we Korn belettering, een sleutelhanger met een gitaar en een binnenzool met artwork.

Korn x adidas Supermodified | IG0793

Korn x adidas Supermodified 'White'
Korn x adidas Supermodified 'White'

Voor de Korn x adidas Supermodified kiest het duo voor een wit bovenwerk met bijpassende veters, shell toe en tussenzool. Zwart is te vinden op de 3-Stripes, tong en binnenzool.

Apparel Pieces

In totaal wachten er zeven kledingstukken op je, waaronder T-shirts, hoodies en klassieke trainingspakken. Elk stuk is voorzien van Korn-logo’s en albumillustraties. De sneakers kosten tussen de €130 en €140, de kledingstukken rond de €50-180.

Where To Cop

De korn x adidas Campus 00s ‘Black’ en de Supermodified ‘White’ zijn beide vanaf 27 oktober 2023 verkrijgbaar. Je kunt deze twee sneakers scoren via de website van adidas en geselecteerde retailers. Bekijk de lijst hieronder voor een volledig overzicht!

Zoals je kunt zien hanteren verschillende verkooppunten een raffle. Schrijf je daarom snel in voordat de loting sluit! Ben je daarnaast nieuwsgierig naar andere opkomende releases? Klik dan op de knop hieronder om de Sneakerjagers release kalender te bekijken.