Skip to content
Upcoming

De Kevin Bradley x Nike SB Blazer krijgt een luchtige colorway

27 mei 2020 15:47
De Kevin Bradley x Nike SB Blazer krijgt een luchtige colorway

De afgelopen tijd zijn er al meerdere samenwerkingen verschenen. Niet alleen Converse en adidas zijn bezig met nieuwe samenwerkingen, ook Nike is al een paar keer verschenen. Zij hebben samen met Kevin Bradley een nieuwe colorway voor ons klaar staan op de Nike SB Blazer. De Kevin Bradley x Nike SB Blazer is een hele speciale met bijzondere details.

Kevin Bradley x Nike SB Blazer | CT4594-400

Deze colorway is een hele bijzondere. De colorway heeft namelijk een lucht effect gekregen en daarom beschikt de sneaker over een kleurenpallet van lichtblauw, blauw en wit. De sneaker heeft geen vetersluiting maar klittenband, zo kom je nog gemakkelijk in je schoen en ben je binnen no-time klaar! Het bovenwerk beschikt over een blauwe kleur, met aan de buitenkant normaal blauw en aan de andere kant lichtblauw. Het bovenwerk bevat dus twee verschillende kleuren blauw. De tong en de Swoosh hebben daarbij een witte kleur gekregen. De kleur zwart zien we terug in de voering, het klittenband en rondom de neus. Om het ‘lucht’ effect af te maken is de Swoosh omgetoverd tot een wolk en is de inlegzool in de sneaker bedekt met kleine wolkjes. Als we verder gaan naar de zool zien we dat deze is gemaakt van rubberen en ook een witte kleur bevat.

De sneaker komt al sneller dan je denkt. Aanstaande zaterdag 30 mei is het zover. Ben je benieuwd welke sneakers er nog meer releasen deze week? Neem dan een kijkje bij ons in de releasekalender! Check hieronder de afbeeldingen van deze te gekke colorway en voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media.

Kevin Bradley x Nike SB Blazer 'Kevin & Hell'

CT4594-400 · Prijs vanaf €218,-

Naar alle aanbieders
Kevin Bradley x Nike SB Blazer
Kevin Bradley x Nike SB Blazer
Images by Nike