Skip to content
Newsfeed

Release reminder: JJJJound x adidas Samba

26 maart 2024 10:00
Release reminder: JJJJound x adidas Samba

Het was een lange tijd van speculeren, maar in maart 2024 maakte JJJJound eindelijk de langverwachte samenwerking met adidas bekend. De sneaker, met een subtiele en ingetogen stijl zoals we van JJJJound gewend zijn, is de veelbelovende JJJJound x adidas Samba OG en zal gaan droppen in twee colorways op 27 maart 2024 om 10.00 uur ’s ochtends.

JJJJound is in de afgelopen jaren een bekende naam geworden in de sneaker scene. Het merk werd in 2006 opgericht in Montreal en diende als een digital moodboard. Na samenwerkingen met namen als New Balance, ASICS en Salomon is het nu de beurt aan adidas. Voor hun debuutsamenwerking wordt het Samba OG model gebruikt.

De adidas Samba OG is oorspronkelijk ontworpen als een indoor voetbalschoen, maar al snel maakte het strakke silhouet zijn opmars in de lifestyle sneaker scene. De langverwachte samenwerking tussen JJJJound en adidas brengt een witte en zwarte colorway van de Samba OG, verfraaid met gouden accenten. Het ingetogen design is duidelijk het werk van JJJJound, een merk dat bekend staat om hun strakke en minimalistische ontwerpen.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer met suède overlays. JJJJound branding is te vinden op de binnenzool en het zijpaneel. Als laatste worden beide sneakers afgewerkt met de kenmerkende gumzool.

De release van de JJJJound x adidas Samba OG ‘Off White’ staat gepland op 27 maart 2024 bij adidas om 10.00 uur ’s ochtends, terwijl de zwarte versie exclusief verkrijgbaar zal zijn bij JJJJound. Houd de nieuwspagina van Sneakerjagers in de gaten voor de laatste updates.

JJJJound x adidas samba
JJJJound x adidas samba
JJJJound x adidas samba
JJJJound x adidas samba
JJJJound x adidas samba
JJJJound adidas Samba