Skip to content
Upcoming

De Home Alone 2 x adidas Forum Low ‘Pigeon Lady’

1 december 2022 16:33
De Home Alone 2 x adidas Forum Low ‘Pigeon Lady’

adidas komt opnieuw samen met de welbekende kerstfilm Home Alone en komt met de Forum Low ‘Pigeon Lady’. De sneaker heeft een grijze colorway en hint naar de ‘pigeon lady’ uit Home Alone 2. De sneaker wordt op 12 december 2022 gereleased.

Home Alone x adidas

Met de kerstdagen om de hoek, komt adidas met een nieuwe samenwerking met de kerstfilm Home Alone. In 2021 kwam adidas al samen met de welbekende kerstfilm en bracht het Duitse sportlabel een rood-witte Forum Low uit. Deze sneaker hintte naar de booby traps uit de film en had over het gehele silhouet verschillende scratches en vlekken. Lees meer >>

Nu komt het merk met een tweede colorway van de Forum Low en dit keer is de tweede film van Home Alone als inspiratie gebruikt.

In Home Alone 2: Lost in New York wordt Kevin, de hoofdspeler, opnieuw allen achter gelaten door zijn familie tijdens de kerst, dit keer in New York. Hier loopt hij dezelfde dieven tegen het lijf die tijdens de vorige kerst bij zijn huis inbraken, Harry en Marv.

Home Alone 2 x adidas Forum Low 'Pigeon Lady'
adidas

Harry en Marv, twee klunzige dieven die onder de naam “Sticky Bandits” te werk gaan, zijn van plan om de grootste speelgoedwinkel in New York te beroven. Wanneer zij Kevin tegen het lijf lopen, komt de ene booby trap na de andere en probeert Kevin hen te stoppen in het beroven van de speelgoedwinkel.

Home Alone 2 Lost in New York
Beeld van Photofest

Pigeon Lady

Een opvallend karakter uit Home Alone 2: Lost in New York, is de ‘pigeon lady’. Wanneer Kevin een wandeling maakt door het park, loopt hij een grote vrouw met duiven om zich heen tegen het lijf. Wat lijkt op een angstaanjagend figuur, blijkt uiteindelijk een vriendelijke vrouw te zijn die comfort zoekt bij haar duiven.

Pigeon Lady uit Home Alone 2

Later in de film, helpt de vrouw met de duiven Kevin te ontsnappen aan Harry en Marv. De Home Alone 2 x adidas Forum Low ‘Pigeon Lady’ brengt ode aan de vrouw uit Central Park. De sneaker kleurt grijs en heeft verschillende details die doen hinten naar de ‘pigeon lady’.

In de film worden de ‘pigeon lady’ en Kevin uiteindelijk goede vrienden. Als bedankje voor alles, geeft Kevin de vrouw een duif figuurtje en de ander houdt hij zelf. “As long as we have our turtle dove, we’ll be friends forever”, aldus Kevin. Deze quote maakt ook zijn come-back op de adidas Forum Low.

Home Alone 2 x adidas Forum Low ‘Pigeon Lady’

De Home Alone 2 x adidas Forum Low ‘Pigeon Lady‘ heeft een grijze colorway. Het klassieke silhouet van de adidas Forum Low komt gekleed in verschillende materialen. Het bovenwerk is van leer en kleurt wit. De overlays komen in verschillende grijstinten en zijn van suède en leer. Op de tong is het Home Alone 2 logo geplaatst.

Home Alone 2 x adidas Forum Low 'Pigeon Lady'
adidas
Home Alone 2 x adidas Forum Low 'Pigeon Lady'

Evenals de voorgaande Home Alone x adidas Forum Low (2021), komt ook deze variant met verschillende details die hinten naar de film. Op de vetertag is de tekst ‘Hiya pal’ gezet, een quote van Harry wanneer hij Kevin tegen het lijf loopt. Op de binnenzool is het Home Alone 2: Lost in New York logo geplaatst.

Home Alone 2 x adidas Forum Low 'Pigeon Lady'
Home Alone 2 x adidas Forum Low 'Pigeon Lady'

De sneaker wordt geleverd met drie verschillende veters. Op de wreef is de welbekende strap geplaatst, hierop is het adidas logo gezet. De kraag kleurt bordeauxrood en hint naar de kleur van de jas van de ‘pigeon lady’. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen geplaatst.

Drop

De Home Alone 2 x adidas Forum Low ‘Pigeon Lady’ wordt op 12 december 2022 via de adidas CONFIRMED app gereleased. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates. Klik op de button hieronder en check het volledige overzicht van de retailers van de Home Alone 2 x adidas Forum Low ‘Pigeon Lady’.

Home Alone 2 x adidas Forum Low 'Pigeon Lady'

ID4328 · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders