Skip to content
Newsfeed

De Hello Kitty en Nike collab keert terug

2 februari 2022 11:00
De Hello Kitty en Nike collab keert terug

De geschiedenis van Hello Kitty en Nike loopt terug tot 2004. In dit jaar bestond Sanrio’s personage precies dertig jaar en dat werd gevierd met een Air Presto. Van deze limited edition sneaker waren er maar twaalf van gemaakt en werden weggegeven aan Friends & Family.

Het originele plan van de samenwerking in 2004 was om vijf verschillende colorways te maken. Per colorway zouden er vijfhonderd releasen. Zo had een groot deel van de Hello Kitty fans het jubileum kunnen vieren.

Nu, zo’n achttien jaar later, maakt de Hello Kitty Air Presto een comeback. Of de sneaker in dezelfde vijf colorways zullen verschijnen, is nog niet bekend. Naast de Presto zullen er ook co-branded kledingstukken uitkomen. Zowel het Nike Air logo zal op de items verschijnen als het hoofd van Sanrio’s bekendste personage.

De laatste tijd heeft Hello Kitty al een hoop samenwerkingen achter de rug. Zo hebben ze een capsule collectie uitgebracht met Blumarine, een aantal items met Takashi Murakami en een grotere drop met Balenciaga.

Wanneer de samenwerking tussen Nike en Hello Kitty terugkeert is nog niet bekend, maar in de loop van de komende weken zal er meer informatie beschikbaar zijn.

Hello Kitty x Nike
Hello Kitty x Nike