Skip to content
Newsfeed

De ‘Have A Nike Day’ lijn wordt uitgebreid met de Zoom Vomero 5

29 mei 2023 18:00
De ‘Have A Nike Day’ lijn wordt uitgebreid met de Zoom Vomero 5

De sneaker community is maar al te goed bekend met de ‘Have A Nike Day’ collectie. In de aankomende maanden van 2023 zal de collectie worden uitgebreid met het populaire Zoom Vomero 5 silhouet. Bekijk in dit artikel de officiële foto’s van de Nike Zoom Vomero 5 ‘Have A Nike Day’.

Naast de bekende catchphrase ‘Just Do It’, gebruikt Nike ook de uitdrukking ‘Have A Nike Day’. Alle items rondom deze phrase staan in teken van positiviteit en felle kleuren. Dit is goed terug te zien in de nieuwe Nike Zoom Vomero 5.

Nike

Het nieuwe silhouet maakt gebruik van verschillende roze en blauwe pastelkleuren. De zachte en vrolijke tinten heb je vaker terug kunnen zien in het Nike Day assortiment. De nieuwe Vomero is kenmerkend door het verschillende gebruik van materialen. Zo zie je elementen van suède, rubber, mesh en leer terugkomen op de sneaker.

De Nike Zoom Vomero 5 ‘Have A Nike Day’ kunnen we in de aankomende maanden van 2023 verwachten. Geniet tijdens het wachten op de release alvast van de officiële foto’s van het model. Houd de Sneakerjagers release kalender in de gaten voor alle updates rondom de release.

Nike Zoom Vomero 5 'Have A Nike Day' zijkant
Nike Zoom Vomero 5 'Have A Nike Day' bovenkant
Nike Zoom Vomero 5 'Have A Nike Day' onderkant
Nike Zoom Vomero 5 'Have A Nike Day' zijkant
Nike Zoom Vomero 5 'Have A Nike Day' zijkant achterkant
Nike Zoom Vomero 5 'Have A Nike Day' van dichtbij toebox
Nike Zoom Vomero 5 'Have A Nike Day' detail shot hiel