Skip to content
Upcoming

De Golf Wang X Converse Chuck 70 Hi wordt binnenkort gedropt

11 september 2020 20:22
De Golf Wang X Converse Chuck 70 Hi wordt binnenkort gedropt

Golf Wang X Converse droppen een prachtige colorway op het Chuck 70 model. Er zijn dit jaar al prachtige colorways gedropt op die Converse Chuck 70. Deze samenwerking zal al zeer snel gedropt worden, namelijk op 14 september. Hieronder kan je natuurlijk alle informatie vinden!

Golf Wang is het merk van de Amerikaanse artiets, Tyler the Creator. Sinds 2011 gaat het merk al mee en ondertussen zijn er al vele samenwerkingen geweest. Daarnaast zijn de mooiste creaties verschenen. Het merk is met name bekend om de vrolijke prints, kleuren en teksten. Je kan onder het merk verschillende items scoren zoals, shirts, truien, schoenen en verschillende accessoires.

Golf Wang X Converse Chuck 70 Hi ‘Tri Panel’ |

Zoals we zien heeft de sneaker een vrolijk bovenwerk, dit is dan ook waar Golf Wang bekend om staat. Op de rechtersneaker zien we een rode tong, met een blauwe binnenzijde en gele buitenzijde. Op de linkersneaker zien we een lichtblauwe binnenzijde met een gele tong en een rode buitenzijde. Zoals altijd heeft de sneaker een rubberen neus. Op de binnenzijde van de sneakers zien we de Converse All Star branding, op de buitenzijde is de branding van Golf Wang te zien in een blauw hartje, met een geel bloemetje. Zelfs de outsole van de sneaker komt in een vrolijke gele kleur met op beide sneakers een halve smiley.

Op maandag 14 september, 00:00 is het zover. Dan kan je de Golf Wang X Converse Chuck 70 Hi ‘Tri Panel’ bemachtigen via verschillende Converse retailers. Deze kan je vinden via onderstaande link. Aan deze sneaker zal een prijskaartje hangen van €100,-. Wees er snel bij, want de sneaker is nu al erg geliefd! Als je altijd op de hoogte wil blijven kan je ons volgen op social media en natuurlijk de releasekalender in de gaten houden.


Images by: Converse