Skip to content
Upcoming

De Go4Dry is de ideale sneaker tool die jij moet hebben

26 november 2018 16:18
De Go4Dry is de ideale sneaker tool die jij moet hebben

De Go4Dry is de musthave voor iedere sneakerhead. Laten we vooropstellen dat natte sneakers één van de ergste nachtmerries is voor een sneakerhead. Niet alleen gaan je sneakers stinken maar het gaat vaak ook ten koste van een mooi paartje sneakers. Maar wees niet getreurd! Wij stellen je voor aan de ideale oplossing de: Go4Dry.

Je hoeft nu nooit meer bang te zijn voor natte, stinkende schoenen dankzij de Go4Dry. De Go4Dry kan in velen situaties gebruikt worden en is zeer populair onder sporters. Hoe werkt de Go4Dry precies? De Go4Dry is een apparaat die met behulp van Ozon schoenen droogt en reinigt. Ozon zorgt ervoor dat de schimmels en bacteriën afgebroken worden en dat je sneakers gereinigd en schoon worden.

De Go4Dry kan door iedereen gebruikt worden. Zo staat die bij mij thuis in de hal en gebruik ik het apparaat dagelijks, vooral omdat het zo onwijs makkelijk in gebruik is. Mijn favoriete paartje Air Max is daarom nog steeds schoner en frisser dan ooit!

Scrol verder om meer te weten over de Go4Dry. Klik hier om naar de website te gaan.

Hoe gebruik je de Go4Dry? Het apparaat is zoals eerder aangegeven makkelijk te gebruiken. De Go4Dry beschikt over 2 verschillende programma’s.

  1. Het eerste programma is voor sportschoenen. De schoenen worden 5 minuten met ozon gereinigd en dan 20 minuten gedroogd op 65 graden.
  2. Het tweede programma is bedoeld voor luxe sneakers/werkschoenen. De schoenen worden 5 minuten met ozon gereinigd en 40 minuten gedroogd op ca. 45 graden.

Maar niet alleen kan de Go4Dry voor sneakers worden gebruikt! Ook die vochtige handschoenen kunnen van de winter van de verwarming af! Hiervoor kun je ook de Go4Dry gebruiken, hetzelfde geldt voor bokshandschoenen. De Go4Dry schoenendroger is inklapbaar en neemt weinig ruimte in beslag, je kunt de Go4Dry dus overal gemakkelijk kwijt.

How to use

  Plaats de schoenen op de Go4Dry.

Kies een van de programma’s

En voordat je het weet droge en frisse schoenen!

Zoals je kunt zien is de Go4Dry niet groot en neemt het apparaat weinig ruimte in beslag. De Go4Dry staat bij mij in de gang en is een makkelijke handeling voor als je binnenkomt met natte schoenen. Dus wat zeg jij ervan, staat de Go4Dry binnekort ook bij jou in de gang?

Ben jij fan van de Go4Dry en wil jij er zelf eentje aanschaffen? Klik hier om naar de website te gaan. Neem ook even een kijkje op de instagram van Go4Dry.

Houd goed onze pagina in de gaten want later deze week hebben wij een actie waarbij wij 1 Go4Dry weg geven!