Skip to content
Staff Picks

De Freshcotton Summer Sale is opgelopen tot 70% korting

31 juli 2021 14:00
De Freshcotton Summer Sale is opgelopen tot 70% korting

De Nederlandse retailer Freshcotton heeft hun Summer Sale uitgebreid met kortingen tot maar liefst 70%. In de selectie vind je veel populaire merken zoals Stüssy, Nike, adidas en Daily Paper. In dit blog hebben wij enkele favorieten van de Freshcotton Summer Sale op een rijtje gezet. Scroll naar beneden om de items te bekijken.

Freshcotton Summer Sale | sneakers

In de Freshcotton sneaker selectie zijn verschillende modellen te vinden. Onze favorieten zijn een mix van goede basics en kleurrijke designs. Zo zit er een volledig witte Nike Air Max 90 tussen, die makkelijk te combineren is met elke outfit.

Je kunt ook kiezen voor een sportief model, zoals de Karhu sneaker hieronder. Bij dit Finse merk weet je zeker dat de sneakers comfortabel zullen zijn. Karhu staat namelijk bekend om hun goede technologie en premium materiaalgebruik. Daarnaast kun je ook voor een paar van de sneakergigant adidas gaan. De schoenen hieronder zijn klassieke modellen, maar hebben een unieke twist.

Nike Air Max 90 White Wolf Grey

Freshcotton

Nike Air Max 90 Re-Craft 'Triple White'

CQ2560-100 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders

Karhu Synchron Classic Jet Black Cabaret

Freshcotton Summer Sale

Karhu Synchron Legend Pack 'Black'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

adidas Superstar Ftwr White Core Black

adidas superstar

adidas Superstar

FX5565 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

adidas Forum 84 Low Ftwr White Hazy Copper Core White

adidas trainers

adidas Forum Low 'Hazy Copper'

G57966 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

Kleding | Summer Sale

Naast sneakers heeft Freshcotton een enorm aanbod aan kleding van streetwear merken. Zo verkopen ze bijvoorbeeld kleding van de Nederlandse merken Daily Paper en by Parra. De items van deze merken hebben hun eigen stijl en zijn vaak meteen herkenbaar. by Parra is vaak te herkennen aan de rode en blauwe tinten die vaak op de illustraties te zien zijn. Ook zijn er internationale merken te vinden, zoals het populaire Stüssy en The North Face. De relatief dure items zoals jassen, kun je voor een goede deal scoren in de sale.

by Parra Neurotic Comic Crew Sweatshirt Ash Grey

by parra jumper

Daily Paper Eshield T-Shirt Mazarine Blue

freshcotton daily paper

Stüssy Sunflower T-Shirt Black

stussy tee

The North Face Dryvent Jacket Black

freshcotton brand

Freshcotton Summer Sale | accessoires

In de Sale bij Freshcotton zijn ook een aantal accessoires te vinden. Ook hebben ze hier weer veel populaire streetwear merken. Van petten tot tassen, er zijn verschillende soorten items te vinden om jouw outfit af te maken. Daarnaast kun je ook mondkapjes vinden voor een relatief goedkope prijs. Ondanks dat op veel locaties in Nederland geen mondkapje meer verplicht is, is het toch handig voor bijvoorbeeld het OV. Of wanneer je op vakantie gaat in het buitenland, waar andere regels gelden.

Obey The Cure 6 Panel Strapback Sago

Daily Paper Etote Mazarine Blue

adidas Face Mask CVR Black White

Images by Freshcotton

Dit zijn onze favorieten uit de Freshcotton Summer Sale. Ben je benieuwd welke items nog meer korting hebben? Check dan de gehele selectie op Freshcotton.nl via de knop hieronder. Wil je gemakkelijk op de hoogte worden gehouden van het laatste sneakernieuws? Volg dan al onze social media accounts: op Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers), zo mis je niks!