Skip to content
Upcoming

De Fragment x Nike Dunk High City pack komt terug

11 januari 2021 16:28
De Fragment x Nike Dunk High City pack komt terug

2021 begint uitermate goed voor alle Dunk liefhebbers. Op 14 januari komen natuurlijk al de zes Nike Dunks uit, maar kunnen we ons ook al verheugen op meer Dunks, later dit jaar. Hiroshi Fujiwara, oprichter van Fragment Design, heeft mogelijk de Fragment x Nike Dunk High ‘City Pack’ laten zien. Dit pack is niet meer terug gekomen sinds 2010.

Fragment Design is een Japans streetwear merk dat is opgericht door Hiroshi Fujiwara. Hiroshi Fujiwara wordt ook wel gezien als de godfather van de Ura-Harajuku fashion scene. Fragment Design is een combinatie van design en cultuur waar Hiroshi Fujiwara zijn creative brein in kwijt kan. Door de jaren heen heeft Fragment met merken samen gewerkt zoals NEIGBERHOOD, Levi’s, Stüssy en Supreme. Één van de populairste releases van Fragment is de Air Jordan 1 High. Deze sneaker kwam uit in 2014 en wordt nu verkocht voor €5000+.

Fragment x Nike Dunk High ‘City Pack’

Het Fragment x Nike Dunk High City Pack kwam dus voor het eerst uit in 2010 en komt na meer dan een decennia weer terug. In het pack zitten drie colorways die zijn geïnspireerd op London, New York en Beijing. Alle drie de sneaker zijn volledig gemaakt van leer. De Londen colorway heeft een kleur combinatie van roze en geel, waarbij de colorblocking bij de linker schoen anders is dan de rechter schoen. De Beijing colorway is een stuk donkerder en worden de kleuren paars en zwart gebruikt voor het bovenwerk. Net zoals de London colorway is de linker schoen anders dan de rechter. Het pack wordt afgesloten door de New York colorway. Hierbij heeft de linker schoen de populaire ‘Chicago’ colorway gekregen. De rechter schoen daarentegen heeft een simpele black/white colorway. Alle drie de sneakers beschikken over het bliksemschicht logo van Fragment op de hak.

De releasedatum voor de Fragment x Nike Dunk High ‘City pack’ is nog niet bekend gemaakt en kan het nog maanden duren voordat het pack uit komt. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.


Fragment Dunk High 'City Pack'
Fragment Dunk High 'City Pack'
Images by Lamfung86
Image by Hiroshifujiwara