Skip to content
Staff Picks

De Foot Locker Mystery sale is van start gegaan

29 april 2022 20:00
De Foot Locker Mystery sale is van start gegaan

De Mystery sale bij Foot Locker is vandaag van start gegaan. Van 29 april 2022 tot en met 1 mei 2022 23:59 uur profiteer je van kortingen die oplopen tot wel 30%. De kortingen verschillen per item. Voeg de kortingscode MYSTERY toe en bekijk hoeveel korting je op jouw volgende item ontvangt. Bekijk hier onze favoriete picks.

Nike Air Max 90 Terrascape

Nike Air Max 90 Terrascape
Nike Air Max 90 Terrascape

Onze eerste favoriete pick uit de Foot Locker Mystery sale, is deze Nike Air Max 90 Terrascape. De Terrascape collectie van Nike bestaat uit verschillende sneakers die met gerecycled materiaal gemaakt zijn. Zo heeft deze Air Max 90 een Nike Grind zool. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst.

Nike Tuned 1 Terrascape

Nike Tuned 1 Terrascape
Nike Tuned 1 Terrascape

Ook de Nike Tuned 1 Terrascape is met gerecyclede materialen gemaakt. De sneaker heeft een opvallend silhouet en heeft meerdere Air Units in de middenzool. De upper heeft dynamische overlays gekregen. Onder de overlays is de Swoosh te zien. De gespikkelde middenzool geeft de Tuned 1 Terrascape een speelse twist.

adidas NMD R1 V3

adidas NMD R1 V3
adidas NMD R1 V3

De adidas NMD R1 V3 heeft een moderne uitstraling. De upper van de sneaker is van elastisch materiaal en kleurt wit. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen gezet. De translucent details op de upper en in de middenzool, geven de sneaker een moderne twist. De Boost-zool zorgt voor demping.

Nike Blazer Mid Jumbo

Nike Blazer Mid
Nike Blazer Mid

De Nike Blazer Mid Jumbo heeft een opvallend silhouet. De sneaker haalt zijn inspiratie uit de Blazer Mid ’77 en voegt verschillende items aan het silhouet toe. Zo heeft het paartje een vergrote Swoosh op het middenpaneel. De sneaker heeft een elastische kraag. De middenzool kleurt off-white en geeft de sneaker een retro twist.

adidas Waist Bag

adidas Waist Bag

Ook zijn er tijdens de Foot Locker Mystery sale verschillende accessoires af te rekenen. Zo ook deze adidas Waist Bag. Het item is ideaal voor het festivalseizoen. Op de voorkant is het adidas Trefoil logo gezet. Ook de schouderband heeft het adidas logo gekregen en is verstelbaar.

New Era 59Fifty Fear Of God

New Era 59Fifty Fear Of God
New Era 59Fifty Fear Of God

Deze cap in samenwerking met Fear Of God is in verschillende colorways te verkrijgen. Deze wit met groene cap heeft het Fear Of God logo op de voorkant in het wit gestikt. De cap is in verschillende maten te krijgen. Met de korting MYSTERY profiteer je van jouw korting.

New Balance 574

New Balance 574
New Balance 574

De New Balance 574 is er eentje voor de dames. De sneaker heeft een frisse colorway en combineert verschillende beige tinten. De upper is van mesh. De overlays zijn van leer en kleuren wit. Op het middenpaneel is het N-logo te zien. De ENCAP-middenzool cushioning technologie zorgt voor demping.

Nike Air Max 90 Terrascape – heren

Nike Air Max Terrascape 90
Nike Air Max Terrascape 90

Deze Nike Air Max Terrascape 90 voor heren heeft een strakke look. De sneaker combineert verschillende tinten beige en is gemaakt met gerecyclede materialen. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst. De treklus op de tong heeft het Terrascape logo gekregen. De buitenzool is met Nike Grind gemaakt.

Converse Chuck Taylor All Star Lift Hi

Converse Chuck Taylor All Star Lift Hi
Converse Chuck Taylor All Star Lift Hi

De Converse Chuck Taylor All Star Lift Hi heeft een asymmetrisch design. De binnenkant van het bovenwerk kleurt beige. De buitenkant kleurt off-white. De sneaker heeft een verhoogde middenzool. Deze geeft het paartje een opvallende twist. Op de kraag is het Converse embleem gezet.

Crocs Classic Clog

Crocs Classic Clog
Crocs Classic Clog

We eindigen onze top picks uit de Foot Locker Mystery sale met deze Crocs. Hate it or love it, deze zomer keren de Crocs weer terug. Dit paartje heeft een lila kleur gekregen. De strap bij de hiel houdt de Croc op zijn plek. Profiteer met de kortingscode MYSTERY van 30% korting op dit item.

Dit zijn onze favoriete picks uit de Foot Locker Mystery sale. De sale loopt tot en met 1 mei 2022 23:59 uur. Vergeet niet de kortingscode MYSTERY toe te voegen, en ontdek hoeveel korting je ontvangt. Klik op de knop hieronder om de Foot Locker collectie te bekijken.