Skip to content
Newsfeed

Out now: De Fenty x PUMA Creeper Phatty in twee nieuwe colorways

11 juli 2024 16:40
Out now: De Fenty x PUMA Creeper Phatty in twee nieuwe colorways

PUMA en Rihanna zijn terug en beter dan ooit. In 2023 keerde de zangeres terug bij PUMA na enkele jaren afwezig te zijn. Sinds haar comeback heeft PUMA onder de naam Fenty diverse sneakers gereleased, waaronder de Creeper Phatty.

Op 11 juli 2024 verschijnt het silhouet in twee nieuwe colorways; ‘Red’ en ‘Black’.

Beeld PUMA

De Fenty x PUMA Creeper Phatty is het paradepaardje van Rihanna’s collectie. Het silhouet werd in 2023 geïntroduceerd en haalt inspiratie uit zijn voorganger, de PUMA Creeper. Na enkele succesvolle releases, waaronder de ‘Green Fog’ en ‘Warm White’, zien we nu twee winterachtige colorways verschijnen.

De PUMA Creeper Phatty ‘Black’ kleurt van top tot teen. Het bovenwerk is gemaakt van stevig ripstop. Op het middenpaneel is de welbekende PUMA Evostripe geplaatst, deze is hier van leer. Op de tong is het PUMA logo geplaatst. Tot slot is de ‘F’ van Fenty op de hiel gezet.

De PUMA Creeper Phatty ‘Red’ heeft een rode upper, ook gemaakt van ripstop. De Evostripe en veters zijn wit en de gumzool maakt de sneaker compleet. Beide colorways komen in full family sizing.

De Fenty x PUMA Creeper Phatty ‘Black’ en ‘Red’ droppen op 11 juli 2024 bij PUMA en geselecteerde retailers. Bekijk de releasedetails van de sneaker in de Sneakerjagers releasekalender en mis deze drop niet!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date