Skip to content
Upcoming

De evolutie van Air zichtbaar op de nieuwe Nike Air Max Zephyr

3 november 2020 11:11
De evolutie van Air zichtbaar op de nieuwe Nike Air Max Zephyr

Sinds 1987 is de evolutie van Nike’s Air unit duidelijk zichtbaar. Het is dan ook niet gek dan we dan ook weer kunnen gaan genieten van Nike’s volgende stap als het gaat om de revolutionaire Air unit: De Nike Air Max Zephyr. Het is het nieuwste Nike model maar heeft duidelijke kenmerken van andere Air Max sneakers. Een andere leuke bijkomstigheid is dat de Nike Air Max Zephyr nog deze maand zal droppen. Lees snel verder voor alle informatie, en natuurlijk de eerste foto’s!

Nike kent erg veel verschillende sneakers met de Air technologie. Zo kennen we verschillende waarbij de Air ‘unit’ te zien is, maar ook waar deze onzichtbaar is. De Nike Air Max modellen zijn erg geliefd en hier zien we dan ook de Air Unit, de Air Force 1 beschikt ook over deze technologie maar bij deze sneaker is he niet zichtbaar. De Nike Air Max Zephyr is de nieuwste Air Max sneaker die binnenkort al verkrijgbaar zal zijn!

Nike Air Max Zephyr

De Nike Air Max Zephyr zal zorgen voor ultiem comfort en daarnaast is het ook nog eens een lichte sneaker. De sneaker beschikt over een Nike 720 Air Unit, die zorgt voor demping en comfort. Tot nu toe zullen er twee colorways droppen. De eerste colorway heeft een donkerblauw bovenwerk met daarop geel/groene details. De andere colorway Heeft een grijs bovenwerk dat wordt afgewerkt met wit, zwart, oranje roze en groen.

De Nike Air Max Zephyr zal op 12 november in herenmaten droppen op de SNKRS app. Op 2 december zullen de sneakers droppen via Nike.com en in de Nike app. Hieronder kan je de sneakers checken. Voor alle sneakers en de laatste updates kan je ons volgen op social media of de releasekalender bekijken.

Nike Air Max Zephyr
Nike Air Max Zephyr
Images by: Nike