Skip to content
Newsfeed

De eerste beelden van de Nike SB Dunk Low ‘Big Money Savings’

27 december 2023 16:00
De eerste beelden van de Nike SB Dunk Low ‘Big Money Savings’

Nike komt met een wel erg bijzondere colorway van de SB Dunk Low. De ‘Big Money Savings’ colorway heeft een chique uitstraling en gebruikt verschillende materialen en kleuren. Het is nog niet precies bekend wanneer de Nike SB Dunk Low ‘Big Money Savings’ zal releasen. Wel kunnen we de sneaker in 2024 verwachten.

De Nike SB Dunk Low is een maar al te geliefd silhouet bij sneakerliefhebbers. Het model werd speciaal voor skaters ontworpen en komt dan ook met een verdikte tong, iets wat kenmerkend is voor skateschoenen. In de afgelopen decennia is het model al in verschillende collabs gebruikt, waaronder de Born x Raised x Nike Dunk Low SB ‘One Block at a Time’ van afgelopen jaar.

Nu zien we de eerste beelden van de Nike SB Dunk Low ‘Big Money Savings’, een unieke colorway dat diverse materialen en prints gebruikt. De sneaker gebruikt verschillende warmen tinten. De kraag en tong zijn van ripstop materialen. Suède overlays geven de sneaker een chique uitstraling. Het middenpaneel heeft een sierlijke, zilveren print gekregen dat het paar een unieke touch geeft.

Een opvallend detail aan de ‘Big Money Savings’ colorway, is het label aan de binnenkant van de sneaker. Aan de tong is een label geplaatst met de tekst ‘Big Money Savings’. Het label doet denken aan een bonnetje dat je vroeger bij je sneakers zou krijgen. Op de tong en hiel verschijnen retro Nike brandings. De Swoosh op het middenpaneel is van gebarsten leer.

De blauwe grind-buitenzool matched goed met het label op de tong. Kortom, een opvallende sneaker met unieke materialen. De Nike SB Dunk Low ‘Big Money Savings’ dropt ergens in 2024. Bekijk de eerste beelden van de sneaker hieronder en houd de releasekalender in de gaten voor updates.

Nike SB Dunk Low 'Big Money Savings'
Nike SB Dunk Low 'Big Money Savings'
Nike SB Dunk Low 'Big Money Savings'
Nike SB Dunk Low 'Big Money Savings'
Nike SB Dunk Low 'Big Money Savings'