Skip to content
Newsfeed

De Black Friday Sale Guide van Sneakerjagers

25 november 2022 08:00
De Black Friday Sale Guide van Sneakerjagers

Black Friday is op 25 november 2022! Zoals elk jaar betekent dit natuurlijk: hoge kortingen en sterke sale acties bij talloze winkels en merken. Zoals elk jaar hebben we onze Black Friday Sale Guide voor je samengesteld. Zo kun je in één oogopslag de beste deals voor sneakers en streetwear zien.

Sneakerjagers Black Friday Sale Guide 2022

De Sneakerjagers Black Friday 2022 guide toont de beste kortingsacties voor sneakers en streetwear in één overzicht. We werken de pagina dagelijks bij en presenteren je alle deals, evenals de kortingscodes en alle andere informatie die je nodig hebt.

Black Friday begint niet alleen op 25 november 2022! Er zijn ook veel uitverkopen en verschillende promoties van de grote merken in de week ervoor. Net als op Cyber Monday, 28 november 2022.

Wij zijn alvast voor je in de sale jungle gedoken en hebben alle data, percentages, sale acties en details voor je op een rijtje gezet! Je kunt dus achterover leunen en genieten van de beste prijzen met onze Black Friday Sale Guide.

De sale guide voor Black Friday en Cyber Week toont je natuurlijk de beste deals voor sneakers, maar dat is niet alles! Je krijgt ook een overzicht van de heetste kledingdeals, evenals sportkledingaanbiedingen en alle specials van de grote merken en winkels.

Bekijk de Black Friday-aanbiedingen van merken als Nike, adidas, Foot Locker, Sidestep, PUMA, Footshop, New Balance, Converse, Farfetch, Snipes, StockX, ONYGO en nog veel meer.

Profiteer van grote kortingen en vind je nieuwe sneakers en trendy outfits tegen de beste prijs.

Uitverkoopacties, kortingen en meer op Black Friday

De afgelopen jaren is Black Friday ook hier in Europa steeds groter geworden, en nu profiteren we eerder, langer en met nog betere aanbiedingen van de verschillende uitverkoopacties. Het concept is ontstaan in Amerika en valt op de dag na Thanksgiving. Black Friday staat bekend om extreem goede deals, maar ook om drukte en veel chaos.

We kunnen het begrijpen als je geen zin hebt om te vechten voor de beste deal, of als je geen zin hebt om alle sale acties in de gaten te houden. Daarom hebben we de belangrijkste online kortingsacties van de grote sneaker- en streetwearmerken voor je verzameld in onze guide. Zo kun je op een ontspannen manier online de beste deal vinden.

Houd ook ons Sneaker Nieuws in de gaten om op de hoogte te blijven.