Skip to content
Newsfeed

De Black Friday Sale Guide 2023 van Sneakerjagers

26 november 2023 12:00
De Black Friday Sale Guide 2023 van Sneakerjagers

Op 24 november 2023 is het weer Black Friday en dat betekent: hoge kortingen! Op deze dag komen winkels met de beste deals en hoogste kortingen, speciaal voor de feestdagen. Zoals elk jaar heeft Sneakerjagers de Black Friday Sale Guide samengesteld. Zo kun je in één oogopslag de beste deals voor sneakers en streetwear zien.

Sneakerjagers Black Friday Sale Guide 2023

De Sneakerjagers Black Friday 2023 guide toont de beste kortingsacties voor sneakers en streetwear in één overzicht. De pagina wordt dagelijks bijgewerkt en toont je alle deals, kortingscodes en acties bij diverse shops als Nike, adidas, Solebox, Footshop, Filling Pieces, PUMA, Converse, Snipes, Foot Locker, JD Sports en velen meer.

Black Friday vindt dit jaar plaats op 24 november 2023, maar in de aanloop naar de feestdag profiteer je ook al van diverse kortingen. Zo komen diverse shops met Cyber Week waarin er een week lang unieke deals aangeboden worden. Op maandag 27 november 2023 is het Cyber Monday, de dag waarop winkels met name online met hoge kortingen komen.

Sneakerjagers is alvast in de jungle van aanbiedingen gedoken en heeft alle sales, acties en data voor je op een rijtje gezet. De sale guide voor Black Friday en Cyber Week geeft je een duidelijk overzicht met de beste deals – elk een muisklik van je verwijderd.

Houd de Black Friday deals in de gaten en scoor je favoriete sneaker met hoge kortingen!

Sales, kortingen en meer op Black Friday

Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika. De dag valt op de dag na Thanksgiving en wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. In de afgelopen jaren is Black Friday ook in Europa steeds groter geworden en profiteren ook wij van de beste deals!

Black Friday gaat vaak gepaard met veel chaos en drukte in winkels – tot vechtpartijen aan toe. Mocht je geen zin hebben om te vechten voor de beste deals, bekijk dan het online assortiment aan acties en kortingen in de Sneakerjagers Black Friday Guide 2023.

Mocht je meer informatie over de Black Friday deals willen bekijken, check dan de Sneakerjagers nieuwspagina.