Skip to content
Brand

De beste workwear outfits bij Foot Locker

26 april 2023 20:32
De beste workwear outfits bij Foot Locker

De workwear-trend is tegenwoordig enorm populair. De kleding items hebben functionaliteit hoog in het vaandel staan en zijn daarnaast ook erg stijlvol. Vandaag tonen we je een aantal unieke outfits voor de mannen. De outfits zijn bij Foot Locker te verkrijgen en implementeren de workwear trend.

Workwear outfits voor mannen

Men Workwear Outfit Nr. 1

Laten we beginnen met een casual outfit. Combineer een wit overhemd met een zwarte cargobroek. Rond de look af met een paar Vans Old Skool voor een sportieve en speelse twist.

Men Workwear Outfit Nr. 2

Met deze outfit gaan we wat dieper in op de workwear trend. Combineer een casual beige Timberland-gilet met een bijpassende longsleeve. De look wordt afgerond met een werkbroek en een paar Vans Old Skool in een grijze colorway.

Men Workwear Outfit Nr. 3

Ga voor een casual look met de adidas hoodie in combinatie met het Timberland workwear jack. De Jordan broek heeft een casual look en is goed te combineren met de adidas Superstar in een beige colorway.

Men Workwear Outfit Nr. 4

Voor de laatste outfit combineren we een Banlieue hoodie met een Jordan broek. De fanny pack van adidas is ideaal voor het festival seizoen en heeft de perfecte grootte voor het opbergen van je sleutels, pasjes en al het anderen wat je op zak hebt. Maak de outfit compleet met de New Balance sneakers.

Dit waren een aantal outfits in de workwear trend. Hopelijk hebben we je wat inspiratie kunnen geven! Bekijk de volledige collectie van Foot Locker en scoor jouw volgende outfit.

Om er zeker van te zijn dat je geen komende releases of sales mist, raden we je onze nieuwspagina aan. Op deze pagina blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws. Je kunt ook een kijkje nemen op ons Instagram-kanaal. We plaatsen regelmatig de laatste restocks of goede aanbiedingen in onze stories.