Skip to content
Staff Picks

De beste The North Face samenwerkingen op StockX

31 december 2021 10:00
De beste The North Face samenwerkingen op StockX

StockX, de digitale marktplaats voor sneakers en streetwear, heeft een hoop iconische samenwerkingen te koop. Onder andere samenwerkingen van The North Face zijn op StockX te vinden. De laatste tijd werkt The North Face steeds meer samen met andere merken en hebben ze zelfs een collaboration met Gucci achter de rug.

De beste The North Face samenwerkingen

Supreme x The North Face Fur Print Nuptse

De Supreme x The North Face Fur Print Nuptse is uitgekomen in 2013. Deze Nuptse puffer is onderdeel van een grotere collectie met een bont print. In de laatste jaren is deze jas een echte grail geworden voor veel fans van Supreme. Hierdoor is de jas ook lastig te vinden.

Lowest ask: €1749,-.

Supreme x The North Face Fur Print Nuptse

Supreme x The North Face Expedition Fleece Jacket

Het Supreme x The North Face Expedition Fleece Jacket is uitgekomen in de herfst van 2018. Het fleecevest was onderdeel van een grotere collectie. Een derde van de collectie was helemaal in het zwart, een derde was geel met paars en een derde had het kleurenschema van het vest hieronder. Het fleecevest werd het meest gewilde item uit de release.

Lowest ask: €1048,-.

Supreme Expedition Fleece Jacket

Supreme x The North Face Cargo Jacket

Het Supreme x The North Face Cargo Jacket heeft verschillende zakken op de voorkant. De gehele jas is uitgekomen in het zwart en in het ‘goud’, wat eigenlijk een beige kleur was. Door de effen kleur kan de jas bij alle outfits gedragen worden.

Lowest ask: €662,-.

Supreme x The North Face Cargo Jacket

Supreme x The North Face Mountain Baltoro Jacket

Met het Supreme x The North Face Mountain Baltoro Jacket val je meteen op. De donsjas heeft een grote print van een besneeuwde bergtop over de hele jas lopen. De print zit ook op de capuchon. Deze jas is gemaakt voor hele koude winters.

Lowest ask: €1700,-.

Supreme Mountain Baltoro Jacket

Supreme x The North Face By Any Means Nuptse

De Supreme x The North Face By Any Means Nuptse is opvallend en een echte eye-catcher. De jas is geel, behalve de rits, schouders en kraag. Over de gele body en mouwen loopt de tekst ‘By Any Means Necessary’, in hetzelfde lettertype als het logo van Supreme. Deze The North Face samenwerking is erg populair en dat is alleen al te merken aan de lowest ask van de nuptse.

Lowest ask: €3905,-.

Supreme x The North Face By Any Means Nuptse

Supreme x The North Face Leaves Nuptse

Met de Supreme x The North Face Leaves Nuptse houd je de herfstsfeer intact. Op de gehele body en mouwen zit een print van bruine gevallen bladeren. De schouders, kraag en rits zijn zwart. Ook deze puffer is erg gewild door een groot deel van de Supreme fans.

Lowest ask: €1393,-.

Supreme Leaves Nuptse

Gucci x The North Face GG Padded Short Jacket Green

Het Gucci x The North Face GG Padded Short Jacket Green is nog in december uitgekomen. Deze jas is onderdeel van de tweede drop van deze The North Face samenwerking. Over de body en de mouwen zit de Gucci monogram print. Het logo van The North Face op de borst is groter gemaakt en er is een vierde regel aan toegevoegd voor de co-branding van Gucci.

Lowest ask: N/A.

Gucci x The North Face GG Padded Short Jacket Green

Let op: de lowest ask is een tijdopname en kan per uur en per maat verschillen.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen en de releasekalender in de gaten houden.