Skip to content
Staff Picks

De beste PUMA lente outfits voor WMNS

1 mei 2023 13:50
De beste PUMA lente outfits voor WMNS

Nu de lente van 2023 in volle gang is en de zon steeds vaker tevoorschijn komt, is het tijd om je garderobe aan te passen. PUMA biedt een breed scala aan stijlvolle en comfortabele outfits voor WMNS die perfect zijn voor de lente. Van sportieve leggings en crop tops tot lichte jacks en sneakers. In deze blog bespreken we enkele van de beste lente outfits bij PUMA voor WMNS en laten we zien hoe je ze kunt stylen voor elke gelegenheid.

Lees verder om inspiratie op te doen en je garderobe een frisse boost te geven!

PUMA lente outfits voor WMNS

Outfit 1

We trappen de lijst af met deze stijlvolle en comfortabele zwart-witte outfit. Begin met het T7 T-shirt in het zwart, met een open rug en een ritssluiting aan de voorkant. Combineer deze top met de opvallende Dare To broek in het zwart en het INFUSE jack voor een sportieve en stoere look. Om het geheel af te maken, draag je de Teveris Nitro in het wit, met een metallic afwerking voor een vleugje glam. Deze outfit is met zijn verschillende lagen, perfect voor een casual dagje uit of voor een festival.

Outfit 2

Voor een warmere lente outfit kun je bij PUMA terecht voor deze comfortabele beige-zwarte combinatie. Draag de klassieke oversized hoodie in het beige, met het PUMA-logo in wit op de borst. Combineer deze hoodie met de LUXE SPORT T7 in het zwart en de bijpassende heuptas voor al je essentials. Maak de look af met de bestseller: de RS-X Efekt Animalia L. Deze outfit is perfect voor een frissere lentedag en kan gemakkelijk worden aangevuld met een jack of jas voor extra warmte.

Outfit 3

Wil je liever iets meer opvallen? Dan is deze sportieve groen-zwarte outfit iets voor jou! Begin met het PUMA Classics T-shirt, met opstaande kraag en een kwartrits. Voeg vervolgens de groene Classics Sweatpants toe en je hebt al de perfecte combinatie tussen zwart, groen en wit. Deze kleuren zijn vervolgens ook terug te zien op de PUMA Slipstream, wat deze outfit helemaal compleet maakt. Voor een extra touch kun je ook nog de groen met witte sokken toevoegen.

Outfit 4

Op warme lentedagen is het belangrijk om luchtige kleding te dragen die je koel houdt. Bij PUMA vind je deze stijlvolle wit-paarse outfit, die perfect is voor deze dagen. Vooral de luchtige TEAM shorts zijn ideaal, de broek bevat de kenmerkende rainCELL-technologie, wat je droog en comfortabel houdt. Ga vervolgens voor de beste zit- en pasvorm met de bodysuit, voor een gestroomlijnde look. Maak deze outfit compleet met de paarse Mayze sneakers. Zeg nou zelf, deze kleurencombinatie straalt lente vibes uit!

Met deze selectie van stijlvolle en comfortabele lente outfits, ben je helemaal klaar voor het seizoen. Of je nu gaat voor een klassieke wit-zwarte outfit, een opvallende groen-zwarte combinatie, een warme beige-zwarte stijl of een luchtige wit-paarse look, bij PUMA vind je altijd iets dat bij je past. Geniet van de mooie lentedagen in stijl!

Wil je weten welke PUMA releases nog zullen gaan droppen? Klik dan op de onderstaande knop om te zien wat er nog uit zal worden gebracht.