Skip to content
Staff Picks

De beste cadeau’s voor moederdag op StockX

7 mei 2022 20:00
De beste cadeau’s voor moederdag op StockX

Zondag 8 mei draait volledig om onze moeders en moederfiguren. Bij StockX kan jij nog jouw last-minute cadeau’s voor moederdag scoren waar jij jouw moeder helemaal in de watten mee legt. Van Air Jordan 3’s tot aan Telfar tassen, in dit overzicht vind je een hoop verschillende items.

StockX is een digitale marktplaats. Hier kan jij sneakers, tassen, streetwear, elektronica, trading cards en collectibles kopen, maar ook zelf verkopen. Het team van StockX zorgt ervoor dat de artikelen die jij koopt 100% authentiek zijn. Zo ben jij verzekerd van een legit paartje Air Jordan 1’s of zelfs een echte Hermès Birkin.

A Ma Manière x Air Jordan 3 | DH3434-110

Het eerste artikel in ons overzicht met cadeau’s voor moederdag bij StockX is de A Ma Manière x Air Jordan 3. Deze sneaker brengt basketbal en luxury samen. Het bovenwerk is gemaakt van leer met suède. Het leer is in het wit. De suède elementen zijn terug te zien rondom de hiel, de kraag, de neus en de veterogen in een grijze kleur. De heeltab, veterogen en tussenzool zijn wat vergeeld voor een vintage uitstraling.

Lowest ask*: €452,00.

A Ma Manière x Air Jordan 3

adidas Yeezy Slide ‘Glow Green’ | GX6138

De adidas Yeezy Slide is één van de populairste slippers van het moment. De slipper krijgt zijn unieke vorm door het gieten van adidas’ EVA-foam in een speciale gietvorm. De gehele slipper is dus van dit materiaal gemaakt, wat voor optimaal comfort zorgt. Vergeet niet dat je bij de Slides omhoog moet gaan met de maat.

Lowest ask: €150,00.

moederdag StockX adidas Yeezy Slide 'Glow Green'

3. Telfar Shopping Bag Small ‘Gold’

Telfar tassen zijn nu all the rage. De tassen zijn vaak binnen no-time uitverkocht via hun officiële site. Gelukkig zijn ze bij StockX altijd op voorraad. De kleine Telfar tas is te dragen aan de hand, maar heeft ook een langere strap om hem crossbody te dragen. Zowel de hendels als het tasje zelf zijn in een metallic gouden kleur.

Lowest ask: €254,00.

Telfar Shopping Bag Small 'Gold'

Air Jordan 3 WMNS ‘Neapolitan’ | CK9246-102

De Air Jordan 3 WMNS ‘Neapolitan’ is nog niet eens uitgekomen, maar is wel al verkrijgbaar via StockX. Deze sneaker staat helemaal in het teken van de neapolitan ijs-smaak. Dit is chocola, aardbei en vanille. Deze kleurencombinatie is terug te zien onder de hiel. De bekende olifantenprint is aanwezig rondom de hiel en rondom de neus in een donkerbruine kleur.

Lowest ask: €255,00.

moederdag StockX Air Jordan 3 WMNS 'Neapolitan'

Gucci GG Marmont Camera Bag ‘Dusty Pink’

De Gucci GG Marmont Camera Bag in ‘Dusty Pink’ past bij een hoop verschillende outfits. De tas is gemaakt van leer in een oudroze kleur. Aan de voor- en achterkant zitten stiksels die een zigzag-effect creëeren. Aan de voorkant zit het Gucci logo in het goud. Ook de hendel is van hetzelfde leer gemaakt met een gouden ketting aan de tas.

Lowest ask: €945,00.

Gucci GG Marmont Camera Bag 'Dusty Pink'

Louis Vuitton LV Initials Iconic Earrings ‘Gold’

De Louis Vuitton LV Initials Iconic Earrings in ‘Gold’ kan jouw moeder iedere dag dragen. De oorbellen zijn knopjes, dus ze vallen niet al te erg op. Op de oorbel zit het Louis Vuitton logo. De oorbel is te sluiten met het knopje aan de achterkant.

Lowest ask: €441,00.

moederdag StockX Louis Vuitton LV Initials Iconic Earrings 'Gold'

Louis Vuitton Petit Sac Plat ‘Sunrise Pastel’

De Louis Vuitton Petit Sac Plat ‘Sunrise Pastel’ is ideaal voor de lente en zomer. Op de tas zit een kleuroverloop met lichte pasteltinten zoals lila en roze. Ook het Louis Vuitton monogram verloopt in kleur. Net als de Telfar tas is deze tas ook aan de hand te dragen, maar ook crossbody. De crossbody-strap is verstelbaar.

Lowest ask: €2540,00.

Louis Vuitton Petit Sac Plat 'Sunrise Pastel'

Ami Paris Heart Friend Boxy Fit Tonal Crewneck

Deze Ami Paris Heart Friend Boxy Fit Tonal Crewneck heeft een zachte lila kleur en is ook verkrijgbaar op StockX voor moederdag. Op de linkerborst is de ‘A’ geborduurd met een groot hartje erbovenop. De trui is gemaakt van katoen en heeft een losse pasvorm. Op de rest van de trui zit geen print.

Lowest ask: €534,00.

moederdag StockX Ami Paris Heart Friend Boxy Fit Tonal Crewneck

Loewe Puzzle Bum Bag ‘Neon Pink’

De Loewe Puzzle Bum Bag komt in een ‘Neon Pink’ kleur. Deze tas is volledig gemaakt van kalfsleer. Aan de voorkant van de tas zit een abstracte constructie, waar de naam ‘Puzzle Bum Bag’ dan ook vandaan komt. Bovenaan de tas zit het logo van Loewe. De randen van de lederen elementen zijn in het zwart, wat voor een speels contrast zorgt.

Lowest ask: €1421,00.

Loewe Puzzle Bum Bag 'Neon Pink'

Comme des Garcons PLAY Women’s Red Emblem Heart T-shirt

Het Comme des Garcons PLAY Women’s Red Emblem Heart T-shirt is helemaal in het wit. Aan de voorkant van het t-shirt zit een groot roze hart met twee ogen. Op de linkerborst is een kleiner rood hart geborduurd, met dezelfde ogen. De twee hartjes overlappen elkaar.

Lowest ask: €122,00.

moederdag StockX Comme des Garcons PLAY Women's Red Emblem Heart T-shirt

Jacquemus Le Chiquito Bag ‘Turquoise’

De Le Chiquito Bag van Jacquemus is voor de lente en zomer ook verkrijgbaar in een turkooizen kleur. Deze tas is erg herkenbaar aan de relatief grote hendel in vergelijking met de rest van het tasje. De tas is te openen door middel van een drukknoop. In het tasje zelf zit nog een extra strap waardoor je deze tas ook crossbody kan dragen.

Lowest ask: €639,00.

Jacquemus Le Chiquito Bag 'Turquoise'

Manola Blahnik x Birkenstock Arizona ‘Fuchsia Velvet’

We sluiten het overzicht met de beste cadeau’s voor moederdag bij StockX af met de Manola Blahnik x Birkenstock Arizona ‘Fuchsia Velvet’. Deze slipper is in een felle fuchsia kleur en heeft een bovenwerk gemaakt van velvet. Op het bovenwerk zitten zilveren gespen.

Lowest ask: €1325,00.

moederdag StockX Manola Blahnik x Birkenstock Arizona 'Fuchsia Velvet'

* Lowest ask: de Lowest Ask is een tijdopname van de prijs op het moment van schrijven. Wanneer jij op de pagina van StockX kijkt kan het zijn dat de prijzen anders zijn omdat het artikel met deze prijs al is verkocht of dat je een andere maat nodig hebt die net iets duurder is.